perjantai 24. marraskuuta 2017

Sisustuksen trendi?

Seuraan nykyisin tosi huonosti sisustuslehtiä. Olen oikeastaan aina sisustanut intuitiolla. Toki itseä miellyttävät, paljon esillä olevat asiat saattavat tulla kotona sisustukseen asti. Kodin pitää kuitenkin olla asujiaan varten. Vaikka kotiamme on kuvattu monesti lehteen, en koskaan tee hankintoja tai muutoksia niin, että tavoitteena olisi ikäänkuin hyvä lehtikuva

Kansakoulun sisustustrendissä nousussa ovat jo pitkään olleet kasvit.


Minulla on myös pitkään ollut joku juttu peurojen ja poron sarvien kanssa.
Kaikista eläimistä koen erityistä viehtymystä kauriisiin tai peuroihin. Kauris on ehkä kaunein eläin maailmassa. Hyväksyn sisustukseeni myös jänikset. Sitä en osaa perustella sen kummemmin. Rusakoiden olemus on vain jotenkin viehättävä.


Viherkasvien kanssa on jo oltava tarkkana. Niitä on kaikkialla. Tarkoitus ei kuitenkaan ole kasvihuonetunnelman saavuttaminen.



Samat kohdat kotona viehättävät minua päivästä toiseen. Näissä kuvissa on niitä kohtia, joissa silmäni lepää.


Mikä sinulla on nyt IN?
Mikä on sinun oma sisustustrendisi?

7 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kaunista. En ole trendisisustaja, vaan myös ihan omalaiseni. Minulla kukat ovat in vuoden ympäri. Niitä on oltava monta kimppua. Eilen ostin Black Fridaysta kolme kimppua neilikoita, kaksi ruusuja ja yhden eucalyptuksen. In on myös siisteys. Siivoan jollain tasolla lähes päivittäin.

Between kirjoitti...

Vanha kansakoulumiljöösi voisi olla aika kornin näköinen, jos kaikki sisustuslehtien trendit sinne ujuttaisit. Minusta sisustus on onnistunut silloin, kun asukkaat viihtyvät ja pitävät kodistaan. Sen oman intuition seuraaminen kyllä kannattaa ja siinä olet onnistunut hienosti. Sinulla on kaunis ja omaperäinen sisustus/koti.

Maria kirjoitti...

Kauniita kuvia! Meillä ei myöskään sisusteta kovin trendikkäästi, enkä seuraa sisustuksen muoti-ilmiöitä. Meidän kotona on ihan oma tyyli: vanhoja huonekaluja, paljon itse tehtyä ja vanhan ajan tunnelmaa. Tärkeintä on, että talon asukkaat itse viihtyvät kotonaan! Ihanaa joulun odotusta! :)

Kruunuvuokko kirjoitti...

Lämpimät ja tunnelmalliset kuvat.
Joulun lähestyessä sisustuksessa in on lämmin punainen ja hopea jossain muodossa.

Virpi / Villiviinin viemää kirjoitti...

Ihania yksityiskohtia! Meillä mennään myös ihan oman maun mukaan, ideoita toki haetaan varsinkin pinterestistä, mutta niistä tuppaa muotoutumaan aina jotain omantapaista. Tällä hetkellä olen innostunut kaikenlaisista asetelmista joiden kanssa harjoittelen valokuvaamista :)

Kuvakehrääjä kirjoitti...

Kaunista!

pioni kirjoitti...

Meillä in ovat viherkasvit, lisääntyvässä määrin;)