sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Sataa!

Meillä sataa! Siis oikein oikeasti jo reilu puoli tuntia. Meillä ei ole satanut pientä ripausta lukuunottamatta viikkoihin.
Loma jatkuu vielä ja kesän värit syvenevät. Minäkin pohdin perennansiementilausta. (Korjaan, etten enää pohdi, vaan Jelittolla jo tuhlastelin)

Kysymys:
Onko tämä Keijunängelmä? Se on huikean kaunis ja puuttuu kasvilistastani. Löysin sen läheltä kärhökäytävääni eilen. Pikkuisessa kuvassa vasemmalla on sen ängelmämäinen lehdistö.

Oikean pikkukuvan yläreunassa näkyy riippahernepensaan lehdistöä. Riippahernepensas on kivipenkereestä seuraavan hiekkakäytävän (klikkaa kokonaiskuva aiemmasta postauksesta)"porttipuu". Siinä kiipeää Blue Angel.

En malta odottaa miten ihanaa puutarhassa huomenaamulla on. Sada, sada koko yö.....

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

On ihanaa tulla takaisin kotiin, etenkin, jos sataa! Tänne lounaismeren saarellekin luvattiin sadetta vaan mitään ei ole kuulunut. Tekisi mieli pyytää rahat takaisin (vaan keneltä ja mitkä rahat). Säälin todella niitä kasveja jotka olen tänä vuona istuttanut, ne ovat saaneet erittäin vähän vettä. En ole kasteluintoilija. Vasta sitten kun lehdet lurpottavat. Sateen jälkeen piha tuoksuu niin!

jori kirjoitti...

Jes - niin sitä pitää - kunnon kylvökset kehiin. Ajattelin myös tuhluroida vielä tänä vuonna hitusen Jellitolle - ihkuihin ritarinkannuksiin, upeisiin tummanpuhuviin tyräkeihin ja piikkiputkiin. Oi sade teillä - snif täällä ei tipahtanut pisaraakaan.

Meredehuit ♥ kirjoitti...

beautiful blossoms!

mari kirjoitti...

Täälläkin satoi koko yön, ihanaa, sitä oli odotettukin!
Kaunis puutarha sinulla, käyn usein ihastelemassa kuvia.

sariw kirjoitti...

Minä vielä harkitsen perennojen siementilausta... tekisi kyllä niin mieli kylvää vähän jotain kivaa ; )
Meilläkin satoi eilen illalla ja ulkona oli niiiiiiin ihana tuoksu ja raikas ilma !
Taimesi näyttää hyvinkin keijuaängelmältä : )