lauantai 14. elokuuta 2010

Ihanat illat


Tänään kesäkukat lähtivät rapulta krysanteemien tieltä. Tänään myös satoi. Virittelin lyhtyjäkin ja nautin ihmeellisestä tuoksusta. Ajoin ruohoa sateessa, koska sade oli niin kivaa!

Kesäkukista vain tämä jäi. Aion tuoda sen sisään. Minusta se on valloittava.

Taivas näytti iltalenkille mennessämme hieman epäilyttävältä. Meillä oli muovipussi taskussa kameran suojaamista varten, mutta sitä ei tarvittu.

Kuvaan mielelläni kaikkea puolikuntoista, vinoa, vanhaa ja sammaleista. Kaunista!

Lapsen myöhässä kylvämät auringonkukat ehtivät onneksi kukkia.

Menen syttelemään nyt kynttilöitä puutarhaan. Mukavaa elokuun iltaa!

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

On ihanaa, tämän kesän illat ovat lämpimiä balsami-iltoja.

jori kirjoitti...

Jahans - teilläkin on siis vihdoinkin satanut. Onnittelen=) Täällä on ollut lökölökö päivä ja kun eilen yllytit ;) niin oon koko päivän surffanut Klasun ja ties minkä herkullisuuksien perässä, haaveillut valaisimista ja löytänyt jälleen ökyjuttuja, mutta kuoleman hienoja sellaisia. Ihku muuten tuo teidän koiruus - näyttää ihan Salaisen maan Teppo koiruudelta, joka kuunteli aina nenämusiikkia=)

Sanni kirjoitti...

Hei hei, mie just päällystin meidän eskarikirjan. Menen katsomaan sieltä Teppo koiruuden. Popo on ihku ja se on saamassa kaverin, jonka nimeksi Niilo väittää tulevan Nassu. Popo ja Nassu - Napo ja Possu :)

Tuija kirjoitti...

Minustakin sun koiruus on tosi söpöliini..ensimmäisenä pisti silmään , sorry...oon nääs koiraimmeinen...mutta mutta, lämpimät illat on myös jees..parasta aikaa nautin siitä...kynttilän valossa...;=)

Aralia kirjoitti...

Onpas hyvinvoiva lankaköynnös. Sitä voi kuulemma kasvattaa ihan huonekasvina, mutta itse en ole koskaan kyseistä kasvia omistanut.

Sotkuholisti kirjoitti...

Hieno auringonkukka. Meidän pojan koulussa kylvämästä kukasta ei koskaan tullut heikkoa vartta kummempaa :-( Ehkä se ei saanut tarpeeksi rakkautta, kun oltiin niin pitkään mökillä.

Suloinen koira, ihana!

Irene kirjoitti...

Niin tihkuu elokuun tunnelmaa postauksesi.
Koirasta on hyvä kuva portailla.
Auringonkukka hehkuu!

sariw kirjoitti...

Oi miten hauska ilme koiralla onkaan ; )
Minulla on ollut isolehtinen lankaköynnös ulkona useamman kesän. Ne ovat kyllä niin helppoja vihreitä...

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuntuu, että pystyn nyt vasta nauttimaan kesästä. Kirpeät ja aurinkoiset aamut ja tummat lämpimät illat ovat ihan parasta! Heinäkuu oli niin kuuma, että pysyttekin sisätiloissa ilmalämpöpumpun viileydessä. Tunnelmallisia kynttiläiltoja!
Johanna