lauantai 28. elokuuta 2010

Jotain ihan muuta

Nyt on niin koleaa ja sataa vettä suoranaan, ettei puutarhajutut tule mieleenkään. Tunnelma kotona on hurmaava ja mieleeni alkavat taas hiipiä ne samat ajatukset kuin aina ennen lomamatkaa. En haluaisikaan lähteä, koska kotona on niin hyvä. Sama juttu joka kerta ja aina viihdyn poissakin. Kaksi viikkoa aikaa. Kokemuksesta tiedän, että lähtöahdistus katoaa lähtöä edeltävänä päivänä.

Kalastajan vaimolla oli postaus lempikosmetiikasta. Luin sen silmät kiiluen, koska olen turhamainen ja rakastan kaikkia purnukoita ja puteleita. Lomamatkoilla käyn aina läpi lentokenttien tarjonnan. Viime vuosina olemme yrittäjäkollegan kanssa käyneet jonkin verran seminaareissa laivoilla. Siinä vaiheessa, kun muut nostelevat lasia baareissa, me hipelöimme ihanuuksia taxfreessä. Risteilyt ovatkin muuten ihan kauheita (inhoan risteilylaivoja). Ei niitä kestäisi, jollei saisi palkita itseään muutamalla Chanelilla. Tässä siis tyttöasiaa, ihan huvikseen.

Pysyviä suosikkeja ei ole oikein syntynyt. Nyt olen vallan ihastunut tuohon RENin kosteusvoiteeseen (vas.). Elisabeth Ardenilta on kaksi suosikkia, joita on hankittu uudestaankin; Eight Hour Cream ja ihanan ihana Good Morning Skin Serum. Silmämeikin poistoon kävisi varmasti mikä vain, mutta Chanelin pakkausten ulkonäkö on huokuttava.

Uusin hankinta on hyvältä vaikuttava MSCHIC by Seppälä meikkipuuteri siveltimineen. Sen vieressä on L´Occitanen kiva voidetuoksu. Alarivissa vasemmalta Makeup Storen rajausväri, Guerlainin silmämeikin pohjustus, jonka pakkaus on ihana. En vain oikein koskaan käytä luomiväriä, jota pitäisi pohjustaa. Joe Blascon poskipuna ja Guerlainin Terracotta aurinkopuuteri kestävät ikuisuuden. Aurinkopuuteri on ollut minulla viisi vuotta ja sitä on valtavasti jäljellä. Tuoksu on edelleen hyvä ja koostumus ennallaan.

Mikä sinun suosikkituotteesi on?

2 kommenttia:

Sotkuholisti kirjoitti...

Ardenin Eight Hour Cream on mun suosikki. Se on ainoa kosmetiikkatuote, jota olen käyttänyt 20 vuotta.

Talvisin toinen suosikki on valokynä. Se ensimmäinen joka tuli markkinoille yli kymmenen vuotta sitten kullan värisessä kuoresssa. Mutta kun en ole kauheen aidosti kiinnostunut kosmetiikasta niin en nyt edes muista kenen tuote se on. YSL:n?

jori kirjoitti...

Voi veljet mikä nassu teille on tulossa - suloinen, syötävän ihku. tahtoo myös tuollaisen. Sisällä on niin ihkua näillä keleillä. tekisi mieli käpertyä lämpöisen filtin sisään kuuntelemään ensimmäisten takkapuiden ritinää, sytyttää vanhaan öljylamppuun lämmin valo ja hörppiä kuumaa teetä. Mihinkäs tällä kertaa suuntaat lomareissusi?