tiistai 26. huhtikuuta 2005

Hymyilevä perhonen

Ihana kevätpäivä! En ole ennen huomannut perhosella ilmettä. Mielestäni tämä kuitenkin on iloinen ja hymyilee. Ei kai sitruunaperhonen voi olla pahalla tuulella?Pikkuisen päiväunien aikaan kerkesin haravoida n. puoli tuntia. Sitten vaan istuskeltiin ja ihmeteltiin pihamaata,kissoja ja kimalaisia. Kun on puolivuotias, on aika paljon uusia ja ihmeellisiä asioita ihan omalla pihamaalla. Pitäisi kai itse pyrkiä seurailemaan ympäristöään samanlaisella antaumuksella.
Minulla on muutama rauta tulessa. Lattianhiomamies tulee huomenna, eikä yläkerran lattia ole vielä ihan hiomakunnossa (purkutyö kesken..aargh!), firman kuittipino on uhkaava ( joo, joo, mie järjestän!), äitienpäiväneuleet on kesken, huusholli on siivoamatta, puutarha kutsuu!! Eipä käy aika pitkäksi juu.
Kävin eilen Mustilan taimitarhalla ja onnistuin olemaan ostamatta mitään istutettavaa. Sellainen väline tarttui kyllä matkaan, millä on hyvä kitkeä voikukkia tai istuttaa kukkasipuleita. Puutarhankuopimisvälineitä ei voi olla liikaa!


1 kommentti:

Ziina kirjoitti...

Ostinpa minäkin juuri eilen uuden pikkulapion (koska mies ajoi edellisen littanaksi) ja haran (koska edellinen hongkongintinainen oli vääntynyt ja muistutti lähinnä spagettikauhaa), oikea tuhlailija. Edellä jonottava osti koristepensaita 180 eurolla :O