maanantai 2. toukokuuta 2005

Kadonneen siilin metsästys

Muutama vuosi sitten sain työn puitteissa lahjaksi keraamisen n. 7 cm pitkän siilin. Se on ollut puutarhassa erään kiven päällä ja nyt olen hukannut sen! Siili oli persoonallinen, kuten tekijänsä, jolle muistaakseni maksoin siilistä 2 euroa ( ei siis ihan lahja kuitenkaan). Olen haravoinut siilin todennäköisesti lehtien sekaan, joten sen löytymismahdollisuudet ovat aika huonot. Minua harmittaa vietävästi, sillä siili muistutti minua siitä elämän kaltoin kohtelemasta nuoresta naisesta. Eihän sitä tiedä, jospa se putkahtaa esiin jostain. Siis siili, ei se tyttö.

Sain istutettua orvokit koreihin. Seuraan pääsi myös muratti ja curry. Pyöreään koriinkin tarvitsee hankkia muratti, sehän on aivan ilmeistä. Sää hellii Läntistä Kymenlaaksoa. Oliskohan pihakahvien paikka?

4 kommenttia:

sirpaniina kirjoitti...

Kauniin värisiä orvokkeja. Noi korit on kans tosi kivat.

Multasormi kirjoitti...

Ihanat maitotonkat!! Mistä noita saa?

Sanni kirjoitti...

Multasormi: Olen pelastanut nämä isoisän tilan myynnin yhteydessä. Jokaisessa maatalossa kuljeksii tarpeettomia tonkkia nurkissa. Kannattaa kysyä.

Katja kirjoitti...

Mun vanhemmillani on maatila, lypsylehmiä. Ja maitotonkat ovat edelleen käytössä (mm. ternimaidon säilytyksessä), joten en pääse niitä aivan vielä haalimaan itselleni :)