lauantai 3. kesäkuuta 2006

Talk about some project?

Kukkapenkkiprojekteistani tyytyväisin taidan olla tähän kuunliljapolkuun. Olen lisännyt varjoalueeseen kuunliljoja pääasiassa jakamalla nyt pari vuotta. Tilaa on vielä. Varjossa kasvavat myös jaloangervot, tuiviot ja reuna-alueella poimulehdet sekä kurjenpolvet. Malttamattomuus ei ole puutarhurin hyve...menee niin kauan ennenkuin näkymä vastaa kuvitelmaa.


Tämä projekti on kyllä suurista suurin. Talo puetaan tänä kesänä kokonaan uusiksi.Huh! Taidan palata kuunliljojen pariin...

Näin eilen Helsingin Kulosaaressa aivan ihanan köynnösportin (tosin kaukaa). Mielestäni se oli pikkuhiljaa kasvatettu kenties humalasta tai villiviinistä, joiden vanhat oksat muodostivat uudelle kasvustolle paksun pajupunosmaisen kaaren. Joku rakennehan siellä alla varmaan oli, mutta se näytti aivan pelkästä kasvustosta muotoutuneelta. Haluaa sellaisen, mielellään heti!

4 kommenttia:

Tellu kirjoitti...

Haastan sinut mukaan varkausmeemiin, joka löytyy blogini viimeisestä postauksesta. pk

mary kirjoitti...

Mielettömän kokoinen talo teillä!!! Miten sulla riittää virtaa vielä puutarhaan?

Sanni kirjoitti...

Se on vanha kansakoulu. Eikä mulla riitäkään... Jos puutarhaa pääsisi tarkastelemaan muutenkin kuin valitsemieni kuvakulmien välityksellä, sen kyllä huomaisi ;)

risulintu kirjoitti...

Wau mikä kivimuuri teillä pihassa on! Laitathan lisää kuvia tuosta kuunliljapolusta, kun kasvit röyhähtävät kasvuun. Siitä näyttää tulevan ihanan näköinen =)