tiistai 4. heinäkuuta 2006

Katsokaa mitä minä sain!

Vuosia olen haaveillut rakentavani portaat muurin sortumakohtaan, joka yhdistää ylä- ja alapihan. Isäni ja mieheni rakensivat tänään nämä muutamassa tunnissa vanhoista hirren puolikkaista. Minun tehtäväkseni jää reuna-alueiden täyttäminen kivillä. Että, mie oon nyt onnellinen kuin pieni orava!
Portaat ovat tämän ritarinkannus-ym-puskan takana


Pionit ovat parhaimmillaan. Tässä yksi ihanimmista, Bowl of Beauty.

7 kommenttia:

Puutarhan rouva kirjoitti...

Hienot portaat! Kyllä passaakin olla tuollaisista tyytyväinen. Ja olipa kiva nähdä Bowl of Beautystä noin hyvä kuva, sitä minäkin toivottavasti joku päivä istutan tuohon yhteen penkkiin.

Jaska kirjoitti...

Minäkin kävin ihailemassa portaita. Olet oikeassa nuo yksinkertaiset pionit ovat hienoja, sisus tulee kauniisti esiin. Kerrotut ovat vain sitä terälehteä.

Tellu kirjoitti...

Portaat ovat aivan ihanat puutarhassa. Ja rappusille voi halutessaan laittaa kukkaruukkuja. Meillä on myös porrasprojekti meneillään, mutta hitaasti mennään eteenpäin, kun ei olla varmoja, mistä materiaalista ne rappuset tehdään: laatoista, liuskekivistä vai puusta.

Kirsi kirjoitti...

Portaasi ovat kauniit.
Olen itsekin alkanut suunnitella portaita, hyvin toisenlaiseen paikkaan.
Valoimme betonista ja teimme mosaiikista irrallisia askelmia, mutta nyt olen alkanut kaavailla mosaiikkiportaita etelärinteeseemme.

mary kirjoitti...

Kuvittelen jo sinut pomppimassa puolelta toiselle, kuten yksi orava kerran terassilla. Taisi olla liiankin kesy, kun melkein syliin hyppäsi. Hienot on portaat ja nopeasti ne kyhäsivät. Saisimpa minäkin moisia työmiehiä, olisi varmaan jo piha hyvällä mallilla.

Sanni kirjoitti...

Kiitos vaan.
Jaska: Kiitos pionilinkeistä, kävin jo blogisi kautta sen kommentin jättäneen herran blogissa, muualle en ole vielä entinyt. Itselläni on tällä hetkellä vain yksi kukkiva yksinkertainen pioni (Jan Van Leeuwen) ja sekin hieman viime syksyn siirrosta suivaantunut.Niin ja onhan ne aiemmin kukkineet vuoripionit yksinkertaisia.

Kangaskasa kirjoitti...

Onpa todella kauniit portaat, kivet siinä vieressä ovat myös hienot. Upea yhdistelmä!