keskiviikko 10. tammikuuta 2007

Puutarhavuoden aloittaa siemenkatalogin ilmestyminen

Tänä vuonna Korpikangas ehti ensimmäisenä ja minä uin verkkoon kuin pullea lahna :)

Tilasin ainakin tomaatteja, unikkoja ja taas tomaatteja. Mielessäni siintää se kasvihuone. Toivottavasti voin vastustaa niitä tulossa olevia katalogeja tai muuten ottaa ohraleivän taas niiden taimikasvatusten kanssa. Päätin myös vaihtaa ulkoasua. Meni hermo, kun en saanut entistä taustakuvaa vaihdetuksi, niin vaihdoin koko templaten. Onhan tuo outo, mutta toisaalta ihan kiva.

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Jätin syksyllä orvokit maahan, ajattelin jos ne vaikka keväällä kasvaisi uudestaan. Juu, kasvaahan ne nyt tammikuussa! Ei niistä sitten keväällä enää taida olla kasvajiksi.

Sanni kirjoitti...

Niin, hieman kyllä jännittää se, miten tämä outo talvi vaikuttaa perennoihin.Puutahuri tv:ssa kyllä sanoi, ettei mitenkään - päinvastoin. Sen näkee sitten. Yöllä tuli lunta, niin en voi mennä tutkimaan kasvaako meillä orvokkeja tammikuussa ;)

Jaana kirjoitti...

Minä kans olen plarannut korpikankaan luetteloa useampaan kertaan. Pitäis vaan osata tehdä päätöksiä, mutta kun...

Meitä suli taas lumet pois. Maanantina oli vielä ohut kerros lunta pihalla, mutta tiistai-iltana ja yönä satoi vettä kuin aisaa ja hups. Ei lunta. Tosi outo talvi. Nyt on taas pakkasta muutam aste ja huomiseksi on luvattu ja kymmentä. Mitähän tästä tosiaan seuraa!

wiiks kirjoitti...

Yleensä olen heti luettelon kimpussa ja väännän jos jonkinlaista suunnitelmaa mitä tulee mihinkin, mutta ei tänä vuonna. Jostain syystä ei nyt irtoa. Onko se tämä kun mulla ei ole ollut "kylmäkäsittelyä" ;) Ei pysty innostumaan kun ei ole ollut kunnon talvea välissä...

Kasvihuone on unelmana täälläkin, jospa ensi kesänä... sellainen talveksi pois koottava...?