keskiviikko 24. tammikuuta 2007

Suunnittelua

Menneiden kesien kuvia on mukava katsella. Ajattelin kasvihuoneen tulevan tuonne penkereen alapuolelle kohtaan, jossa kuvassa kiiltää istutuslavan lasi.Silloin se jäisi uusien portaideni oikealle puolelle ja portaat tulisivat mukavasti suoraan kasvihuoneen edustalle.6 kommenttia:

Mary kirjoitti...

Mihin kasvihuoneeseen päädyit? Kerro myös suuntaa-antava hinta.

Kyselee *kasvihuonetta itselleen haaveileva*

Sanni kirjoitti...

Ajattelin Julianan 10 neliöistä. Netraudasta asiakaspalvelu sanoi hinnaksi hieman alle tonnin, jos otan semmoisen mallin missä seinät on lasia ja katto kennolevyä. Kokonaan kennolevyä on kalliinpi. Hinnassa ei ollut tuuletusautomatiikkaa ym. hienouksia mukana.

quaint kirjoitti...

Mikäs kurjenpolvi tuossa ensimmäisessä kuvassa on? Se sininen pikkumeri pionin jälkeen. Kaunis kasvi!

Sanni kirjoitti...

Se on tarhakurjenpolvi Geranium x magnificum. Minusta kurjenpolvet ovat ihastuttavia, niitä onkin paljon. Tosin ne ovat hieman rumia kukittuaan ja minulla ainakin kasvavat joskus ihmisenkorkuisiksi ja kaatuilevat sitten miten sattuu.Jotkut myös leviävät kuin rutto, esim. tummakurjenpolvi geranium phaeum, jota saa sitten repiä ylös asiattomista paikoista. Ojien varsilta olen tuonut metsäkurjenpolven eri värimuunnoksia ja ne kasvavat puutarhamaassa tosi hienoiksi yksilöiksi.Tuossa edellisen postauksen kuvassa on joku ihana vaalea kurjenpolvi, jonka nimi on kadonnut.

Sanni kirjoitti...

Siis edellisen edellisessä ja alemmassa kuvassa.

quaint kirjoitti...

Paha mennä sanomaan, kun ei ole ihan nassukuva - mutta näyttää G.pratense 'Mrs Kendall Clark'ilta. G.phaeum ei meillä leviä eikä muutkaan, kun uusintakukinnan takia leikkaan kukkavarret pois - samalla kasvi uudistaa koko lehdistönsä.

Itselläkin on jonkun verran kurjenpolvia.. :)