sunnuntai 25. helmikuuta 2007

Karkkipäivä!

Eikö tämä olekin kuin jotain herkkua, vaahtokarkki tai jäätelöpallo. Oikeastihan pioni on myrkyllinen, samoin kuin tuo alempi sormustinkukka. Voi, kun voisi pysytellä vain karamellikukkien katselussa, ettei kokoajan himoitsisi oikeasti herkkuja ;)


Tämä on vähän niinkuin joku kita ammollaan.
Mitä veikkaatte, koska pääsee iskemään sormet multaan? Etelärinteen pihassa voisi lykästää jo kuukaudenkin päästä, silloinhan on jo melkein huhtikuu. Toivon niin! Käykää sitä odotellessa tutustumassa uuteen puutarhablogiin, Anskun piha.

2 kommenttia:

Narcissa kirjoitti...

Löysin meteorologin alun pitämän blogin (http://ilmasto.vuodatus.net/), jossa luvattiin, että helmi-, maalis- ja huhtikuu ovat 40-60% todennäköisyydellä normaalia lämpimämpiä. Eli ilmeisesti ne joko on, tai sitten ei ole ;)

Viime vuonna kevät pisti sen verran kampoihin, että oma puutarhointi alkoi kaksi viikkoa suunniteltua myöhemmin, ja silloinkin ensisijaisesti pääsiäisen takia. Tänä vuonnahan pääsiäinen on viikkoa aiemmin, mutta haaveissa on eka visiitti puutarhaan tapahtuu maaliskuun viimeinen päivä. Se on sitten eri asia, mitä siinä vaiheessa puutarhassa voi tehdä :)

Ja oli hyvin tuhmaa kertoa mistä saa halvalla ihania pioneja ;) Toistaiseksi olen vielä pysynyt lujana...

Sanni kirjoitti...

Uskotaan, että meteorologin alku on oikeassa. Meillä kyllä usein on lämpimin pernnapenkki sulana jo aikaisin.

Anteeksi se pionijuttu. Katsotaan nyt mitä sieltä tulee. Hehkutan sitten lisää, jos ne on hyviä.