tiistai 27. maaliskuuta 2007

I´m back!

Voi, että oli turhanpäiväistä ja sikäli harmittavaa, että kalliissa koulutuksessa käsiteltiin alkeita, jotka kaikki jo osasivat. Noh, sää Helsingissä oli loistava ja oli mukavaa syödä hyvin ja saapastella kaupungilla. Joimme villeinä tyttöinä iltapäivädrinkit Tornin kattobaarissa ja sitten kiltteinä hotelliin telkkaa tuijottamaan jo kahdeksalta ;) Perheellisen onnea on kai sekin, kun saa maata vaan sängyssä, eikä kukaan halua mitään...

Kotiin päästyäni haravoin aivan innoissani lehtiä istutusalueilta. Mitään uutta kuvattavaa en kuitenkaan löytänyt.Jostain syystä pidän hirveästi vanhoista maitotonkista. Niitä on useita ja tässä yksilössä on äitini kotitilan numero ja nimi. Nostalginen siis...
I had two very boring trainig days in Helsinki. Weather was nice, food was good and the views from Torni- Ateljee bar were amazing. So it wasn`t that bad. And most of all I had a good night sleep, luxury for moms..

In the picture above there is an old milk can. I have more of those and I somehow like them a lot. This is from my mothers childhood home and you can still see the name and the number of the farm on it... Below is my poor old table.
Vanhan pöydän pinta on ihana. Pöytä on ihan pehmeä. Hajoaa varmasti jonkun kahvitteluhetken alta ;)

4 kommenttia:

quu kirjoitti...

Näyttää tutulta tuo pöytä ;)

Löysin mummolan unohtuneelta tilalta kauniit kärryn laidat ja ajattelin ne pöydäksi. Isä hätääntymään, että ne on sontakärryn laidat .. :D No lehmiä on ollut 70-luvulla ja kärryt olleet ulkoilmassa siitä saakka, joten ehkä niissä voi jotain kukkamaljakkoa pitää + saviruukkuja (ruukutuspöytä??!)..

Anita kirjoitti...

Wow, a milk can from your mum! A real family treasure!

Hey, that's not a poor old table, it's a fantastic antique treasure to put lots of pretty little things on it! I would LOVE to have such a "poor" table!

Sanni kirjoitti...

Quu:
Varmasti tulee ihana päytä, ei siinä mitään kakkaa enää ole ;)Minusta kaikki vanhat, elähtäneet esineet on niin ihania. Minulla on se vanha evakkorekikin, Uskaltaisikohan sitä viedä ulos. pelkään, että se lahoaa sateissa.

Anita:
I like old things very much and I´m going to be using that table as long as it lasts. Nice to have you visiting again :) You also have so many pretty things in your garden.

quu kirjoitti...

Sanni, voisitko sitä rekeä ajatella jonkun havupuun alle? siellä kun ei kastuisi valtavasti. Ja jotkut tiilet/kivet jalasten alle, ettei ole suorassa kosketuksessa maahan..