tiistai 20. maaliskuuta 2007

Mediapeliä

Katsoin Pioni-ohjelman ja... no, toistaakohan se hieman itseään? Minusta tuntuu, että aina niitä samoja kasveja ja nurmirullia vaan joka jaksossa. Puutarhaohjelmien alkaminen on kuitenkin mukava kevään merkki.

Olen lukenut kaikki mahdolliset puutarhalehdet. Ostin pitkästä aikaa British Homes and Gardens -lehden ja huokailin sen ihania kuvia. (Linkistä voi selata lehteä.) Sieltä se löytyi minun kasvihuoneenikin.


No on tuo ehkä liian huvimajamainen, mutta niin ihana! Ymmärtänette, että kun mielessä on jotakin tuollaista ja kukkarossa varaa juuri ja juuri Julianaan, niin johan tulee kriisi puutarhurille:)

Tällä hetkellä minulle ei tule yhtään puutarhalehteä. Vanhoja vuosikertoja on tallessa ja niitä on mukava selailla silloin tällöin. Ostelen aina välillä irtonumeroita ja harvoinhan nuo kotimaiset enää tarjoavat mitään upouutta.

Ulkolaisten lehtien visuaalisuus on kyllä ihan huippuluokkaa.
Tässä pudonneita rodon kukkia.

5 kommenttia:

quu kirjoitti...

Briteillä on niin upeita talvipuutarhoja/kasvihuoneita ja upeita huvi"majoja" ettei Suomessa varmaan ikinä päästä samaan, vaikka lasiteollisuus kukoistaakin täällä.

Tarvisikohan sitä oikein enää muuta kuin kauniin kasvarin.. siellä viihtyisi vuoden ympäri.

Ruotsalaiset puutarhalehdet on täynnä sykähdyttäviä väriyhdistelmiä ja keijukaispuutarhoja, entäs suomalaiset sitten..? niin..

Tuttavalla on kasvari tehty ihan niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin moninkertaisesta kuplamuovista - eihän se visuaalisesti välttämättä herätä ihanaa-tuntemuksia, mutta sisältö sen sijaan ;)

Jaana kirjoitti...

Pionista. On se ihan toistoa entiseen minunkin mielstäni. Mutta onnksi siellä aina jokus pilkahtaa jokin kiva idean poikanen, niin katsottava se on :)
Oikeastaa mitää tosi hyvää suomalaista puutarha ohjelmaa ei ole. Tai ainakaan minä en ole sellaiseen viime aikoina törmännyt.

Joku aika sitten (en muista oliko vuosi vai kaksi sitten) tuli engalntialinen ohjelma, jota katsoi ihan mielikseen. Siinä puutarhuri kiersi eri puolilla tekemässä ratkaisuja ongelma kohtiin. Kuvaus oli rauhallista ja selkeää jne, jotain toista kuin esim. Pionissa.
Voi kun sellaisia ohjelmia tulisi useammin...

Ziina kirjoitti...

Pionissa ärsyttää se kun kaikki pitää saada heti valmiina ja kaupasta, ja se juontaja on rasittava. Viime jaksossakin sen piti vilkuilla kasvien lapuista mitä ne oli...Julianan diamant kasvihuoneet olivat kivan näköisiä.

quu kirjoitti...

Jaana on varmaan katsonut Lentävää puutarhuria? Se olisi kiva saada dvd:nä vaikka synttärilahjaks ;)

Anita kirjoitti...

Thanks a lot for passing by my blog. I cross my fingers that spring will come to your garden soon, too!

Looking forward to seeing you again at my garden blog!