perjantai 16. maaliskuuta 2007

Monta päivää vielä kevääseen?


Olen antanut lemmikkien kasvaa siellä täällä puutarhassa. Tässä Queen of the nightin seurana.Lemmikit ovat suloisia ja huikean sinisiä. Minulla on vaaleanpunaisen lemmikin siemeniä, mutta jotenkin se ei ole ollenkaan niin houkutteleva kuin tämä perinteinen.

Nämä esikot piti erottaa jo viimekesänä. Keltainen on tullut salamatkustajana valkoisen kanssa. Mitä esikoita nämä nyt ovat?


4 kommenttia:

quaint kirjoitti...

Esikkojen nimiä en lähde arvailemaan, mutta kauniita ovat.

Esikoiden jakaminen on kyllä yksi kasvimaailman vaikeista puuhista - ne on niin tiukasti yhteen kietoutuneita, että itku meinaa päästä :D

Mary kirjoitti...

Aika helv.. monta päivää kevääseen. Anteeksi kiroiluni.
Tänä aamuna taas vaihteeksi satoi kahden kämmenen kokoisia lumihiutaleita. Eilen jo asvaltti ja terassi näkyivät. Takatalvi on aina armoton. Nyyh.

nimim. vielä puoli metriä lunta..

Sanni kirjoitti...

Voi Mary, onpa paljon lunta! Meillä lunta ei ole juurikaan. Pelottaa se takatalvi, kun kaikki alkaa kasvaa.

Q: Kasvakoot sitten tolleen lähituntumassa, eipä tuo minua haittaa. Joskus tulee salamatkustelijoita. Minulla on perhosorvokki, joka on tullut jonkun kasvin mukana ilmeisesti tädiltäni. Se on todella suloinen orvokki eikä minua moinen salamatkustelu haittaa ollenkaan.

quaint kirjoitti...

Täällä on lunta aurinkoisella takapihalla 10-30cm, mutta kovaa vauhtia sulaa. Viime yönä vesisade sulatteli kovasti.. pääsisipä jo haravoimaan! :P