tiistai 13. maaliskuuta 2007

Tulppaaneissa turvallaan

Quutamopuutarhassa keskusteltiin eilen tulppaaneista. Minusta tulppaanit ovat parhaita leikkokukkia, muita en oikein hankikaan. Ja puutarhassanikin niitä on jonkin verran. Olen vältellyt kirkkaita värejä ja monet suosikkini ovat juurikin niitä helposti taantuvia lajikkeita. ai jos olisi silmänkantamattomiin tämän sävyistä tulppaanipenkkiä.

Kuva on vanha. Nykyisin mukana on Queen of the Nightia ja tuota violettia enemmän.
Tänään on ollut huikaiseva sää. Piha on yhtä multakuraa ja koiran kakkaa. Jälkimmäistä keräiltiin kompostiin. Risuja ja käpyjä muuten vaan.

3 kommenttia:

quaint kirjoitti...

Kuin kermakakkua - kaunista ja hyvää on tuo sinun tulppaani-istutelmasi. Laita enemmän kuvia jos vaan arkistoista löytyy?

Olisi mahtavaa päästä Hollantiin katselemaan tulppaanipenkkejä! *huokaus* - ainut kasvi, mitä voisi silmänkantamattomiin katsella ja nuuhkutella.

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Tulppaanit ovat kyllä ihania! Ja olen myös haaveillut keväisestä matkasta Hollantiin. Ja joskus vielä menenkin. Pihalla on tosi kiva kävellä ja yrittää muistella mitä kasvaa missäkin. Eilisestä lumet on sulannut paljon ja samanlainen sää vaan jatkuu.

katariina kirjoitti...

Mieheni kehottaa minua hankkimaan virtuaalipuutarhan, ettei tarvitsisi muuttaa ja tässähän se taitaa olla! Tosin haluan kyllä vielä omankin...