torstai 8. maaliskuuta 2007

Uusi aluevaltaus?Ansku on esitellyt blogissaan ihania Alppiruusuja. Minulla on niitä yksi. Pitäsiköhän hankkia muutama? Ovat aika hurmaavia, kuten tämäkin Kullervo (kuvassa, joka on ryöstetty täältä).
Iltalisäys:
Olen hulluillut pari päivää tämän tauolla olleen projektin kimpussa. En ymmärrä, miksi minä suurpiirteisenä henkilöna olen intoutunut tällaiseen pikkutarkkaan nukkekotiräpellykseen. Tästä tulee erään vanhanpiian talo. Ihan on vielä vaiheessa...

5 kommenttia:

quaint kirjoitti...

Jaahas Rhodoistin kuva viety, no kunhan kiusaan.. ;)(on muuten Klorofyllin mode, kuten miekin)

Ihastelin kanssa noita alppareita, mutta meillä on liian savista ja sitten kun ei ole savea, niin on todella kuivaa.

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Mikä on toi kuunlilja mitä olet esittellyt aiemmin, vaaleanvihreät lehtien reunat, keskeltä tummempi vihreä??? Sitä aion hankkia.

Sanni kirjoitti...

Ansku:
Tarkoittanet sitä pientä, alinta kuvaa tässä http://villipiha.blogspot.com/2007/02/hostia.html
postauksessa. Se on Hosta sieboldiana `Frances Williams`, kasvaa suureksi ja on kyllä minusta yksi ihanimmista kuunliljoista. Odottelen, että omastani saisi jakotaimia, että saisin kasvustoa laajemmaksi.

quaint kirjoitti...

FW kasvaa sinikuunliljojen tapaan hitaasti.

Ajattelin antaa itselleni luvan rakennella myös nukkekoteja ;) no siis myöhemmällä iällä..

Sanni kirjoitti...

Viherpeukaloilla on F. Williamsia myynnissä tänä keväänä, mutta en oikein vielä tiedä tilaisinko sieltä mitään. Taimet eivät ole ikinä olleet kovin vakuuttavia.

Q, nukkekotihommissa voi mennä ihan sekaisin. Itsekin aina ajattelin Tove Janssonin Nukkekaapin luettuani, että mummona teen nukkekoteja. En malttanut olla ottamatta varaslähtöä. Tuo on ensimmäiseni ja suunnitelmissa siintää jo oikein kunnon iso talo!! :)