lauantai 14. huhtikuuta 2007

Lauantai-aurinkoja / Saturday sun-shines


Menin taas Plantageniin?! Tekosyynä se , ettei lapsi nuku päiväunia enää kuin autossa. Olen siivonnut pihaa ja puutarhastellut kokopäivän. Istutin plantagenin edulliset ruukkunarsissit (Bridal Crown) kukkapenkkiin. Näytävät ihan siltä kuin olisivat olleet siinä aina. Nyt ei meinaa ehtiä edes bloggaamaan. Kevät hyökyy ylitse...
Today I went to Plantagen-garden store again!! It has been warm and beautiful weather and I have been workin in my garden all day. I planted my new pot daffodils (Bridal Crown again) to my flowerbed and now I have something else flowering than crocuses.


Tässä salaperäisiä siemenpussukoita... Here are my little blue seed bags. Anita: I´m going to send those to you next week :)


5 kommenttia:

quu kirjoitti...

*huokaus* niin ihania kasveja ja niin kevättä! Täällä kevät antaa odottaa itseään vielä parisen viikkoa, krookuksen piippoja näkyy nyt vasta kolmessa paikassa, joten vierailen katsellessa sinun krookus-kuviasi.

Minkä hintaisia Bridalit oli? Pitää laittaa ne ostoslistalle ja niitä olikin jossain myynnissä 6euron hintaan (4sipulia), mikä oli minusta vähän ryöstöä..

Nyt tekemään pottumuussia! :D

Sanni kirjoitti...

Maksoivatkohan nuo jotain 2,5 euroa ruukku, jossa oli ainakin 5 sipulia. Ne oli täysin kukassa, et oisko ne alentanu sitä hintaa...

Puutarhahommani ovat tällä erää sellaista raakaa perusduunia. Uuden istutusalueen ja yrttitarhan pohjan tekoa. Tulevan nurmialueen tasoitusta ja kivien keräilyä... Jatkuvissa tuulissa jatkuvasti putoilevien oksien ja puunrostkien jatkuvaa siivoamista :) Perunamuussi on mun suosikkia!

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Ei meilläkään ole krookukset vielä kukassa, sulla on varmaan tosi lämmin paikka. Tulppaanejakin kyllä jo pilkistää maasta. Pihalla tekee mieli olla koko ajan, sairastelut vaan vähän verottaa voimia, mutta onneksi alkaa flunssa helpottaa. Vaikuttaa siltä että kaikki sormustinkukat ovat kuolleet. Luin jostain ettei ne kestä havun neulasia päällä ja meillä niitä riittää, mutta yritin suurimman osan aina siivota pois. Lamoherukassa jo silmut pullottaa, pian on vihreää...

quu kirjoitti...

Ansku, sormustinkukat on tuosta vähän kenkkuja, että riippuu ihan talvista miten ne talvehtivat, joskus menee melkein kaikki. Miulla sormustinkukat menee keskenkertaisesti eli joka kesä kukkii tasan kolme.. =/ Koitahan parantua!

Miekin ihmettelin lamoherukkaa pääsiäislomalla, siinä oli kunnon pullukat silmut keskellä lunta.

Anita kirjoitti...

Hahaha, I guess we all could not live without garden centres and nurseries, can we? ;-)))

Oh, seeds for me! I am looking forward to receiving them! Thanks a lot in advance!

By the way, while you have crocus and daffodies blooming in your garden - we have hundrets of tulips! They are so early this year! (I'll write my next post about them later on this week).

My sunchair is waiting for me outside, I'll take a sunbath now (we have more than 25 °C)!

Have a great Sunday!