sunnuntai 1. huhtikuuta 2007

Tyhmä! / How fool am I?

Tänään ladoin niitä tiiliä jonoon näin:
Today I was pileing up roof tiles like this:

Mieheni tuli paikalle ja kysyi, että miksi niitä noin laitan? Kysyin tietenkin, että jaa mitenköhän näitä nyt sitten pitäis herra-viisaan mielestä laittaa? Hän sanoi, että no sillä lailla kun tiiliä yleensä on tapana, limittäin:
My husband came along and asked, why I`m doing it that way? Why I´m not pileing tiles like it is used to do. What? How? It really didin´t even gross my mind! I´m so lucky to have such a genius as a husband. God knows what stupid things I might be doing ;) Tiles are looking more better now...

Hetken olin ihan äimänä ja sitten purin kaikki aikaansaannokseni ja aloitin alusta. Siis oikeasti, se ei edes tullut mieleeni?! Kuinka tyhmä minä oikein olen? Tulos on paljon kauniinpi ja tukevampi sekä lisäksi jotenkin luontoon sulautuvampi. Onneksi minulla on niin viisas tuo mies. Ties mitä tyhmyyksiä sitä tulisi tehtyä ( voi hemmetti, että se nyt virnuilee...)!

Aion tehdä yrttitarhan reilusti tiilillä kohotettuihin altaisiin:
Here´s going to be my herb garden some day:

Sievä jono. Ja kun niitä pinoaa limittäin, voi tehdä pyöreästi kaartuvia käännöksiäkin! Mies epäili, että aion pinota tiiliä pian kaikkialle. Eihän sitä tiedä, mukavaa hommaa ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun tulee hienoja. :)))

L. Rose *kirjautumaton* :D

quu kirjoitti...

Soot päässy hyvään vireeseen, tiä mihin tuo vielä johtaapi ;) Yrttimaan pohjalle voit vaikka kipata puiden lehtiä pohjalle ison kasa, niin tulee hyvää multaa ajan kanssa.

Miehet kyllä pitää meidät naiset ruodussa.. mie olen opetellut vaihtavaan kumeja polkupyöriin ja paikkaamaan.. puuh :D

Sanni kirjoitti...

Se on hirmu nopeaa tuo tiilien latominen.
Mie opin tällä viikolla ajamaan pihatraktorilla, joka on ollut jo pari vuotta, mutten ole koskaan ajellut. Sen kauhaan saa mätettyä vaikka kuinka paljon tiiliä tai kiviä ja sitten vaan huristelee minne haluaa. Ihan kun ois parin miehen voimat apuna! Kivaa!
Laiton jo lehtiä sinne tiilikehään. Meinaan tehdä niitä kaksi vierekkäin ja laattapolun väliin. Tossa ne on pihassa virunu jo kymmenen vuotta ja nyt vasta keksin hyötykäyttää niitä noin! Tai te keksitte ;)

Anita kirjoitti...

Wow, very well done! Yes, how lucky we are to have clever husbands.... ;-))

So you kow have a raised bed for your herbs?

Sanni kirjoitti...

Thanks Anita! I´m planning to make two of those raised beds and some kind of pavement or brick path between. I´m not sure about plants yet, but herbs at least and some annuals.