maanantai 14. toukokuuta 2007

Työn tuloksia / Results of the digging

Ennen / Before

Nyt / Now

Näyttää jo paljon paremmalta, mutta työtä on toki vielä jatkettava. Polut tai astinkivet puuttuvat perenna-alueesta ja tien reuna on vielä kovin epäsiisti.Näyttää , että kamerasani on linssissä jotain mähmää. Pitää putsata.
It looks more better now, but there still some work to do. I need to put some stepping stones or path to the big flowerbed. And the side of the road is messy. (There seems to be my sons finger print in my cameras lens.)

Phlox Subulata

4 kommenttia:

Yolanda Elizabet kirjoitti...

Hi Sanni, the now picture looks much better. You have a big garden, I see, so lots of work to do! Happy gardening!

Dawn kirjoitti...

Hello Sanni!

I can certainly relate to finding my son's fingerprints on camera and everything else! :-)

Your stepping stones look good. All that work is going to pay off big. Lovely!

Dawn

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Oletpa taas ollut ahkerana!!! Kuinka korkea tiilimuuri on ? Näyttää kuvassa korkealle, onko täynnä multaa vai millä olet täyttänyt sen. Mitäs perennoja olet penkkiin suunnitellut? Mulla ei vaan mikään vielä kuki, enkä ehdi paljon koneella käydä. Mutta paljon on suunnitelmia loppu viikolle :)

quu kirjoitti...

Oi kun siellä ollaan ahkeroitu! Ja näyttää loppukesästä ihan erilaiselta - muista säästää vähän paikkaa sipulikasveillekin! ;)

Toinen ihana uutinen: pionit tulivat tänään, siis ne lahjapionit! Tosin ehtivät lojua matkahuollossa viikon verran kun ei tullut saapumisilmoitusta, mutta ovat loisteliaassa kunnossa kuitenkin. Ravinneliuosta ja kunnon kastelun saivat. Ensi viikolla muuttavat E-Pohjanmaalle ja tilasin sinne ne muutkin pionit.. hihi..

Lämmin kiitos KP-lehden tilaamisesta! :) <3