lauantai 30. kesäkuuta 2007

Wellcome to my kitchen!

Hankimme vihdoin uuden ruokailuryhmän! Vanha oli Ikean irtolevy hetkuvilla putkijaloilla. Olen metsästellyt vuoden päivät maalaiskeittiöömme sopivaa, vuosia kestävää, oikean henkistä ruokapöytää tuoleineen. Löytyi :)
Finally, we got our new kitchen table and chairs. I´ve been searching for that right one for one year now. This really fits in our country kitchen and I dont think I need to have new one for many many years. Happy :)

Pionit kukkivat, mutta puutarha on märkä ja sää niin pilvinen taas, etten viitsi kuvata.
Peonies are in bloom, but the weather is too cloudy for taking any pictures.

Mukavaa lauantaita - Happy Saturday!


6 kommenttia:

jori kirjoitti...

Erityisen komea tuo takana häämöttävä puusohva. Koristekuvion mittasuhteet ja muodot harvinaisen upeat. Pöytäryhmä tuolineen on myös hieno. Mistä löysitkin noin komean pöydän? Taitaa monella puutarhabloggaajalla olla myös kiinnostus vanhoihin huonekaluihin ja talonpoikaisesineistöön.

Sanni kirjoitti...

Kiitos Jori! Pöytäryhmä oli Suomisoffan poitomallistossa. Suoraan myymälästä kannettiin autoon alehinnalla. Vanha sohva on jäänyt taloon entiseltä omistajalta ja on aarteeni. Se taitaa oikeasti olla jopa 1800-luvun lopusta. Harvoin näkee yhtä hienoa kuviointia. Se narisee ihanasti, kun siihen istuu ja on todella tunnelman tekijä muutenkin.

Olen kahlaillut ruotsinkielisiä blogeja, joihin päädyin blogilistalta Olivelund-nimisen blogin kautta. Siellä on oikeita herkkusisustuksia vanhoissa tai uusvanhoissa taloissa.

Talviaikana voisi olla sisällönpuutteessa mahdollista esitellä sisustuksia ja vanhoja romujaan :) puutarhablogeissa. Entisöintiäkin olisi mukava harrastella, ei vaan meinaa kärsivällisyys riittää meikäläisellä.

jori kirjoitti...

Heips taasen Sanni - Tuo vanhojen romujen ja aarteiden esittely kuulostaisi varsin varteenotettavalta talvibloggaukselta. Uteliaisuus heräsi - mikäköhän se Kemiöläinen blogi on, jota seuraat?

Puskaradion kautta kuulin edellisviikolla, että naapurimme polttaa pihalla nuotiossa vanhoja kalusteita ja kävin kolmen pakettiauton verran siellä aarteenetsintä reissuilla. Pelastin vanhan pöydän + kolme tuolia ja aivan hurmaavan turkoosin vanhan keinutuolin, laatikollisen vanhoja limunaadipulloja (joita keräilen vaihtelevasti), sängyn ja vanhan mankelin. Joten esiteltävää romua piisaa vaikka kahdeksi talveksi

Sanni kirjoitti...

No hei!
Sen blogin nimi on tuo Maalainen.

Joo laitetaan romut esiin syksymmällä. Uskon, että muiltakin niitä löytyy :)

Anita kirjoitti...

Hey, congratulations on your new kitchen furniture! I like that withe style, it's very popular now!

And happy 1st of July to you - although the weather feels more like autumn these days!

We will be off to visit a flea market now as well as the most beautiful country cottage garden I've ever seen in our neighbourhood! I found it a couple of weeks ago and today, it's officially open to the public. We call this "Open garden gate". Do you have this in Finland, too?

Best wishes from Germany,
Anita

Jaana kirjoitti...

Oikein hyvältä ja maalaishenkiseltä näyttää. Onnea hienosta löydöstä :)