tiistai 31. heinäkuuta 2007

Last day of July

Sään ollessa mitä kauhein, päätimme lähteä ostoksille. Löysin jotakin pientä ja kivaa. Pari ruukkua, muutaman perennan, siemeniä, Kenialaisen käsintehdyn kastelukannun ja puutarhalehden.
~
~
Weather is awful and we decided to go shopping. I found pair of pots, iron hooks, perennials, seeds, gardening magazine and lovely hand made wateringcan from Kenia.
Scabiosa caucasica & Lavendula ´Purple Emperor`
~
Uusia kukkijoita oli vielä eilen. Nyt pelkään sateen hakanneen kaiken maahan.
There were some new bloomers yesterday. Now I´m hoping that rain hasn´t hit them to the ground.

Echinacea purpurea & Platycodon grandiflorus
~
Äidin pikkuapulainen oli eilen myös työn touhussa. Hän valitsi itse vaatteet. Melko lämpimässä kelissä fleece, kurahousut ja äidin hassu hattu näyttivät koomisilta. Tänään ehkä olisivat olleet liian kevyt varustus. Hän kaivaa matoja kummisedälleen. Madolle näytettiin myös paikkoja puutarhassa ja juteltiin muutenkin mukavia :) Hän keräsi minulle kukan laitettavaksi hiuksiin. Tällä kertaa se oli jaloleinikki, yleensä saa vuohenputken lehti kelvata.


Mothers little helper picked up gardening clothes by him self yesterday. So, in the warm weather he was wearing fleece, raintrousers and my funny gardening hat. He´s finding worms for my brother to use as a fishingbate. He allso gave the worm a garden tour and told it some stories... He gave me a flower for my hair. This time it was something else than a weed :)


~
Gardening is a real joy (even in the rain)!

5 kommenttia:

jori kirjoitti...

Kerrassaan hurmaavia löytöjä. Onko hankkimasi perenna törmäkukka, kun näyttää niin samalta. Tuo puutarhahattu on kyllä yliveto - tahtoo tommosen. Täälläkin sataa, sataa ja sataa ja lämpöä on 14C hyrrr. Ajateltiin myös lähteä kirppikselle ja vanhantavaran kauppaan kohtapuoliin niitä kukkakahvikuppeja metsästämään. Joten taidan haastaa sinutkin bongaamaan ensikesän mahdollisiin puutarhajuhliin mummonaikaisia kukkakuppeja.

jori kirjoitti...

No voihan sun pieksut, luin niin huolimattomasti, että se on törmäkukka. Sori. Onkos noi löydöt muuten jostain pikkuputiikista kun näyttävät kiehtovilta etenkin tuo kannu ja nuo ruostuneet jutskat?

Sanni kirjoitti...

Ei mistään pikku!? Vaan iso. Kannu sekä koukut ovat kodin Terrasta, aika ihmeellistä.Olin itsekin hieman yllättynyt löydöidtä. Hattukin on O.i.s:sta ostettu muutama vuosi sitten...

Haaste vastaanotettu, bongaan muutaman heti kotosalta, löytyy retroa ja vanhempaa :)

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Ilmat on kyllä kauheat, mutta pian paranee kun mullakin loma alkaa...

Ihanan näköinen lehti ja apulaisesi näyttää oikein tehokkaalta. Tällä ilmalla ei oikein voi kun lukea lehtiä peiton alla ja syödä jotain hyvää. Siis mikäs se sininen kukka on ??

Naturegirl kirjoitti...

I love the purchases that you made! Oh that sweet child and that flower in your hair..now you're a ..
~flower child!~ hugs NG