lauantai 14. heinäkuuta 2007

New colours

Hei taas kaikille!
Minulla alkoi loma. Ensin on viikko, sitten viikko töitä ja sitten taas kaksi viikkoa. Yksi viikko on vielä syksyllä, jolloin menen tänne.
Meillä on satanut kuin Esterin... tai kuin aisaa. Mitähän sekin tarkoittaa? Ajoin vähän trimmerillä, ei muuta. Puutarhassani kukkii tänä vuonna myös minulle varsin epätyypillisiä värejä. Kauniita nekin... Voitteko uskoa, että suunnittelen jo ensi kesän kylvöjä!? Jotkut pitää hulluna :)

Geum coccineum Borisii Tulikellukka


Rudbeckia occidentalis Mustapäivänhattu

Tropaeolum majus Pensaskrassi

Hello Everyone, here again!
My summer vacation started :))) I have one week now, then I have to go work for one week and then I can relax two weeks again. One week is in September, then we are going to travel here.
This year I have many not so typical colours for me in the wild garden. Beautiful what so ever. My gardening passion still rules. Can you belive I am allready plannin next summers sowings!!??
Nice weekend to you all!

8 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Ei mitään hullua toisen hullun mielestä. Mulla on samat suunnitelmat eli suunnittelen myös jo ensi kesää. Tämähän on ihan sama juttu kuin joululahjojen kanssa. Kannattaa tehdä ajoissa ;)
Pitäisi vähän harventaa ja siirrellä kukkia.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas ihana tuo mustapäivänhattu! :)

Hyvää lomaa!

Trekuin,
L Rose - joka ei jaksa kirjautua

Anita kirjoitti...

Oh, you are going to Greece in September, that's great! Of course, going on holiday during the heat of the summer would be difficult for us gardeners since we cannot leave our green paradise all alone...

It was such a hot day here today! And tomorrow, it will be even more hot, around 35 °C!

Have a wonderful vacation (our holiday started as well, we have three weeks off!!!!)

jori kirjoitti...

Selailin juuri mökillä Country Living lehteä, jossa myös kehotettiin jo ensi kesän istutusten suunnitteluun ja niinhän tässä itse kukin on jo miettinyt siemenvalintoja kuntoon. Tuo mustapäivänhattu on jumalallinen, oletko hankkinut taimena vai kasvattanut siemenistä?

Sanni kirjoitti...

Jori: Mustilasta ostin taimena tänä vuonna. Heti teki monta kukkaa. Jotenkin olen alkanut näkemään silmissäni syyshodekukkien ja niiden yhdistelmän. Tai punahattujen ja mustapäivän hattujen. Kerman värisiä punahattuja ja noita mustia....Hmm...Pitää varmaan hannia siemeniä. Iso alue noita eri hattuja ois aika makee!

Sanni kirjoitti...

Hannia!! :))) Voi minua sählää. Hankkia tietysti tarkoitin. No,eiku hannimaan lisää multaa ja kaivamaan uutta istutusaluetta :)

jori kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä nuo yhdistelmät joita olet ajatellut. Meiltä saisi heti noita valkeita päivänhattuja varmaan monta kymmentä. Leviävät siemenistä nimittäin melkoisesti, mutta suht hallitusti. Katsoin nimittäin juuri tänään, että poikasia on ihan valtavasti tuolla päivänhattupenkereessämme.

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Joo alkaa ottaa jo päähän tämä ainainen sade, vaikka onhan sillä hyvätkin puolensa. Muuten valittaisin että kun pitää koko ajan kastella. Mutta ruoho kasvaa niin nopeasti, ettei piha ole siistin näköinen kun päivän leikkauksen jälkeen. Kolmen viikon päästä alkaa sitten ihanat lomailmat! Mulla on malvat alkaneet kukkimaan, toivon että tulisi kuvausilma ennen kun sade pilaa kaiken.