sunnuntai 12. elokuuta 2007

Sade / Rain

Tänään satoi kunnolla parin tunnin ajan. Sade kirkasti värit ja janoiset kukat näyttivät pitävän juopottelukekkereitä.
It rained couple of hours today. My thirsty flowers were in seventh heaven...
*
Helmi krassin lehdellä / Pearl on the nasturtium
*
Sormustinkukalla on suu täynnä vettä! Poikani ei kerran uskaltanut kulkea suuren sormustinkukan ohitse, koska pelkäsi suiden "hammaisevan" hänet. Ymmärrän nyt miksi...
Digitalis is drinking
*
Vetta lurpahtaneella unikolla. Unikot tuntuivat olevan ainoita, jotka hieman pahastuivat sateesta.
Water on a Poppy
*
Samettikukat kumartuvat peltisen pesuvadin ylle.
*
Luonto osaa värityshommat. / What kind of colours!
*
Ja tässä spesiaalia Jorille - kuppi ( alle 5 €). Kannusta voi kutsuilla juoda vaikka mehua. Se on tullut perintönä ja on hiukkasen arvokkaampi. 70 € pyysivät vastaavasta kirpputorilla.

*
Ja hulluuksista puheenollen. Aion pitää ne ensikesän kukkakuppikutsut omassa salissa. Luokkahuone on läpi talon. Suuret ikkunat etelään sekä pohjoiseen. Kauhian värisen pinkopahvin alla hirsiseinä, lattia lautaa, huonekorkeus kolme metriä... Kuvitelkaa miten hieno sali! Eipä ole talveksi tekemisen puutetta, ei.
Here is my winter project...to make this old classroom a perfect drawing room. There is some serious work to be done....
*
Loma on ohi, huomenna kutsuu työ. Kesä kuitenkin jatkuu :)
Vacation is over, but summer still goes on...
*
Edit 14.8:
Itäneet lisääntyy!

Alcea ´Fringed Petticoat´ * germinated
Echinascea pallida
Echinacea purpurea ´Indianer´ * germinated
Echinacea purpurea ´Starlight´*germinated
Echinacea purpurea ´White Swan´ *germinated
Echinacea tennesseensis
Echinops bannaticus ´Blue Glow´ *
Lupinus polyphyllis *
Tanacetum coccineum *

9 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hei Sanni!
Luin aamulla ensimmäistä kertaa blogiasi ja jäin heti koukkuun. Remonttiurakka näyttää isolta, mutta voin nähdä sinut sieluni silmillä kukkakuppi kädessä salissasi.
Sade teki terää, mutta onneksi kesä jatkuu.

jori kirjoitti...

Vautsi kuppihan on komea. Tutulta näyttää lapsuuden kodissani oli tuollaiset pinkopahvit, jotka poistettiin ja jätettiin hirret näkyviin. Aiotteko jättää hirret näkyviin ja jos niin sellaisenaan, vai kalkittuna tai jotain muuta?

sanni kirjoitti...

Moi Tuija ja tervetuloa!

Jori: Meillä on jo kahdessa pikkuhuoneessä yksi seinä jätetty hirrelle ihan sellaisenaan. Kun sen puhdistaa, nyppii tuhannet naulat ja pyyhkii läpi kostealla, siitä tulee aika kaunis..
Ostin taas semmoisen naulan nostimen ja piilotin sen kaappiin, kun muistissa on edellinen nypintä. Se nypii naista! Nauloja on tsiljoona, koska pinkopahveja on ilmeisesti uusittu ja kaikki naulat aina jääneet seiniin !##"¤%%&#

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Huh kyllä sulla riittää tekemistä!! Mutta onhan se varmaan ihan hauskaakin kun näkee ison muutoksen. Hirret ovat aika tummat ainakin kuvassa, onko paljon ikkunoita?

sanni kirjoitti...

Niin, Ansku...älä muuta sano! Huoneessa on neljä isoa ikkunaa ja neliöitä yli 50 eli huone on suuren suuri ja valoisa. Hirret näyttävät kuvassa tummemmilta kuin ovat. Katsotaan nyt jääkö hirrelle yksi seinä vai kaikki. Pystypalkit tulevat valkoisiksi ja lattia maalataan myös vaaleaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Vapulis täällä kuikuili ja näki uskomattoman ihania kuvia. Helmi lehdellä ja sormustinkukan suu (lapsen mielikuvitus on huikea mutta tosi)unikot tosiaan kärsivät sateesta!

kre kirjoitti...

Hei arvomerkkikollegani! Työn täyteinen, mutta mielenkiintoinen ja varmasti antoisa projekti sinulla on edessä talvella. Raportoithan sitten salin kuoriutumisesta, sillä olisi mukavaa päästä seuraamaan sen etenemistä?

arleena kirjoitti...

Elämää ja historiaa tulvivat vanhat rakennukset ovat tunnelmallisia ja kauniita. Sitten lapsuuskotini olen asunut aina ns uudessa, muuttoja lähes kymmenkunta. Sisustaminen on varmaan mukavaa puuhaa siellä kodissasi, kun se iso sali on remontoitu.

Catherine kirjoitti...

Nice site!..Gorgeous flowers..Beautiful photos!! I love taking photo's after the rain!