sunnuntai 30. syyskuuta 2007

End of September


Pimeät syysillat ovat ihania. I love the dark autumn nights .
*
Tänään ajoin ruohon ja istutin sipuleita. Nyt urakka ei enää tunnukaan kohtuuttomalta, vaan voisin jopa hankkia hieman lisää...
Kukkia oli vielä sisään tuotavaksi asti.
Ensimmäinen pakkasyö ei liene kaukana.
*
Today I was cutting lawn and sowing some bulbs.
Now it seems that I could buy some more:)
There is still enough flowers to bring inside.
I´m waiting the first gold night to destroy whats left of flowering.
It will be soon, I suppose. Then it is really time to say goodbye to summer.
*
Kynttilän valoa ei ole koskaan tarpeeksi.
I just love candle light.


Kutaisin sukat ja säärystimet ihan itselleni. Some knitting...


Tervetuloa siis Lokakuu!
Wellcome October!
*
Edit: KIRJALLISUUTTA TÄHÄN LOPPUUN.
(Only in finnish, sorry. Can´t translate this litterature quotation.)
Ajan paljon autolla ja olen joskus liian kiivas ja kiireinen. Pyrin kuitenkin minimoimaan kaikki riskit ja ajan mielestäni varsin turvallisuushakuisesti. Eilen töihin mennessäni kohtasin taas jonkun keski-ikäisen miehen, joka ei voinut ajaa perässäni vaan ohitti, näytti sormimerkkejä ja ajoi sen jälkeen alinopeutta edessäni keskellä tietä n. 25 km ja irvisteli taustapeiliin. Mielestäni tämä käytös johtui siitä, että menin ohittamaan hänen vanhan volvonsa täysin asiallisesti työhönmenokiireessäni. Noh, lainaan tähän Hotakaisen Satukirjasta palan Ronkeli-nimistä satua:
*
" Ronkeli oli kotoisin Sääksjärveltä, mutta oli asunut myös Pakilassa ja Nurmossa. Ronkeli pääsi taivaaseen marraskuun 10. päivänä, kun Sakari Pööppö ajoi moottoripyörällä hänen ylitseen. Pyörä ja Pööppö päätyivät betoniseinään. Pööppökin oli tyrkyllä taivaaseen, mutta Jumala laittoi käden eteen ja ohjasi Pööpön Helvettiin, missä oli Sakarin onneksi meneillään merkittävien ohittajien kokoontumisajot."
*
Eipä muuta, kirja on hauska, kannattaa lukea.

1 kommentti:

Inkivääri kirjoitti...

Kivoja kuvia ja ihanan väriset säärystimet - onko valmislankaa vai itsevärjättyä, kun on niin lämpimät sävyt? Joskus melkein toivoisi noille kaahareille Hotakaisen maalailemaa loppua... Minua kerran yksi kiilasi tieltä, kun hän tuli ihan liian kovaa taajamassa risteysalueelle niin, että sitten tökkäsin hänen mielestään hänen eteensä - normaalivauhdilla jos olisi tullut olisin ehtinyt hyvin.