sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Kauniita asioita ulkona / Beautiful things


Jorin innoittamana kävin tutkailemassa syyspuutarhaa kameran kanssa. En löytänyt mitään niin hienoa kuin Sateenvarjojalavan kätköissä, mutta aika kaunista syksyllä on.
When I saw Joris garden this morning, I desided to go out with my camera. Autumn is very aesthetic time of year.


Tämä kukka ja lehti eivät kuulu yhteen. Sopivat kuitenkin toisiinsa ja taas on hämähäkki ollut asialla. Vaikuttaisi, että kaikki puutarhan kasvit on yhditsetty toisiinsa ohuin langoin. Asuuko puutarhassani hämähäkkiarmeija, joka aikoo talveksi niputtaa kaiken yhteen?
Flower and leaves doesn´t belong together. They do look beautiful. And there has been a spider in the business again. It seems that every plant has been binded together with thin cobwebs. I wonder if there is army of spiders in my garden, witch is going to wrap up my whole garden for winter?
*

Mukavaa sunnuntaita, minä lähden töihin!
Have a nice sunday, I need to go to work!

4 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Kivoja kuvia! Sinulla on yhdessä kuvassa semmoinen rautajuttu - onko se semmoinen keppi vai kuuluuko johonkin isompaan kokonaisuuteen ja mistä se on hankittu??? Saksalaisilla puutarhasivuilla näkee tuollaisia ja olen niin toivonut, että löytäisin jostain semmoisia...

jori kirjoitti...

Haa - tuo rautakeppi, olisihan pitänyt muistaa myös sen kuvaaminen. Jos Sanni kerran lähti töihin, voinen vastata Sannin puolesta että kepakko on hankittu Kemiöstä Westersin puutarhan pikkuruisesta myymälästä. Nuo ruusunmarjat ovat kyllä yksiä syksyn suursuosikkeja. Hienoja kuvia.

Barbara kirjoitti...

By accident I came across to your "Wild Garden" and I liked very much what I see. I'll certainly will visit you again! Have a nice Sunday!
Barbara

Yolanda Elizabet kirjoitti...

Autumn is a very special time of the year and it has its own beauty. Great pic of the spider's web!

BTW On Bliss we're visiting Denmark.