keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Some sun for you all!

I´m back!
On niin mukava olla kotona taas. Loma oli oikeaa lomaa. Paljon unta, paljon aurinkoa, hyvää ruokaa ja seuraa sekä lämmin, turkoosi välimeri. Olen aina pitänyt Kreikan lomista ja tämä oli ehkä paras. Aidossa Kreikkalaisessa kylässä ei ollut yhtään yökerhoa eikä sisäänheittäjää. Kalastajaveneet suuntasivat yöksi merelle hakemaan herkullisia kaloja pieniin ravintoloihin, joiden henkilökunta on ystävällistä. Turisteja on kohtalaisen vähän, rannalla sai olla aivan rauhassa.

*
*
*
Näkymä terassiltamme / View from our terrace
*
*
Pittoreskit rakennukset viehättävät silmääni. Palaan muutaman kukkakuvan kera lähipäivinä. Nyt täytyy tutkia blogien päivitykset :)
It is allways nice to be back home. Vacation was perfect. Sun, good food, good night sleep and warm Mediterranean sea. Greece is my fafourite country. Finikounda is really nice place to go for a holiday. No nightclubs and no intrusive doormen or pedlars. Just sun, friendly people and very good fish n every little restaurant. I´ll be back with some flower pics, but now I go to a virtual tour to the garden blogs :)

3 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Voi kuinka ihanan rauhalliselta paikka vaikuttaa kuviesikin perusteella. Ja niin houkuttelevilta kuulostivat sanat: ei yhtään sisäänheittäjää! Mistä löysittekin paikan, joka on vielä noin neitseellinen? Kiva, että saadaan lisää kuvia...

jori kirjoitti...

Tervetuloa taas kotimaan kamaralle - paluutasi blogilinjoille onkin jo odoteltu

Naturegirl kirjoitti...

Beautiful photography! That blue window great to frame and place on wall! hugs NG