perjantai 14. syyskuuta 2007

Surprise, surprise!!!

Tänä aamuna minua odotti vaatekaapissani tämä näky! Olin kyllä huomannut, että Iita-Irmiskalle oli tainnut käydä vanhanaikaisesti, mutta kuusi pentua oli kyllä yllätys! Iita lähtee tästä selvittyämme gynekologin vastaanotolle :)
Tästä blogista saa siis siementen sijaan tilata valmiita kissanpentuja! Pitäisikö laittaa tasaluvulla tulleelle vierailijalle kissanpentupalkinto?
*
*
This morning I found these from my closet. Six newborn kittens!! I had noticed that my cat Irma had had a little accident, but six babies!? She really needs to go to the vet for having a little operation after this...
So you cant´t order any seeds from this blog, but maybe a kitten or two??
They are so cute!!
*
Lisäys eiliseen. Keräilen ilmeisemmin myös kissoja. Luku tällä hetkellä kahdeksan kissaa :)))

14 kommenttia:

Naano kirjoitti...

Onniteluni!

Jaska kirjoitti...

Kissa pitäisi sitten laittaa tulemaan tänne Ruotsiin. Olin 9340 vierailija.:))

jori kirjoitti...

Hitsin upeita kirjoja olet löytänyt. Nyt kyllä pitää kiertää blogisi kaukaa, ettei vaan joudu kissalähetyksen kohteeksi;)

arleena kirjoitti...

Voi meillä tykätään kissoista, mutta yksi kissa riittää. Meillähän on tietysti se maailman viisain ja lempein kissä. Ymmärtää puheen, ainakin siltä tuntuu. Äskettäin hänellä oli nivelpussintulehdus toisessa takajalassa, mutta lääkkeet auttoivat. Kolmansien pentujen jälkeen kissa leikattiin.

Ziina kirjoitti...

oi,ei uskalla edes katsoa kun ovat niin ihania.ottaiskohan ninni kissan?

sanni ite kirjoitti...

Kiitos kaikille kissojen ihailijoille! En minä taida niitä kuitenkaan kirjekuoriin paketoida! En myöskään raaski lopettaa yhtään vaikka harventamista ehdotettiin. Aion etsiä kaikille kodit, no matter what!

Ziina: Kyllähän ehdottamassasi osoitteessa voisi olla halua, mutta saattaa järki voittaa. Itse ajattelin kyllä sinua ;) Kyllähän teille pari kissaa aina mahtuu. Laitan kuvia lisää kunhan kasvavat. Ne ovat aika hauskan värisiä jo nyt ja kun se Iita on puolipitkäkarvainen niin voipi olla, että lapsistakin muutamat ovat.

Yolanda Elizabet kirjoitti...

Morning Sanni! Now that is what I would call a surprise too and what a wonderful surprise it is too: 6 little kittycats!!!!!! Lucky you!

Salli kirjoitti...

Voi, pieniä kisuja...tahtoo...
(No, 2 ronttiponttia ja koira sängyssä on jo ihan riittävästi. Mutta ne on niin söpöjä!)

Sammakko kirjoitti...

Onpa suloisia pentuja, onnitteluni!
Jouduinpa minäkin haastamisen eteen, sinua odottaa, Sanni, pieni tehtävä blogissani...;)

Naturegirl kirjoitti...

Sanni oh my what a wonderful blessing..blessings..all six!!!!
If I lived closer I would surley take one home Thank You for calling me over..this was a lovely surprise on my 39th wedding anniversary today!!!
purzzzzzzzzzzz NG

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Voi miten ihania!!! Mikään ei ole kyllä ihanampaa kuin kissanpennut, ei edes kukkaset!!! Älä anna yhtään pois, pidä itse kaikki.

KaraMelli kirjoitti...

Onnea koko porukalle! Ihania kisuja, nyt taas iskee kauhea kissanpentukuume... Itse en raaskisi luopua yhdestäkään pennusta!

risulintu kirjoitti...

Onnea perheenlisäyksen johdosta! Ihania ovat.

Meidän kaksi 7 vuotiasta ovat olleet kohta viikon reissussa. Luultavasti on mukavat ruokapöydät, kun hiiret ja muuta syövät puiduilla pelloilla.

Tarja kirjoitti...

Minä ottaisin tänne Metsänreunaan yhden, mutta olen kovasti allerginen kissoille. Kissasta olisi hyötyäkin myyräjahdissa.