perjantai 19. lokakuuta 2007

Ihan syvältä!/ Bad day!


Tämä päivä olisi voinut olla olemattakin.
Ensin sain aikaiseksi riidan kotona. No, se ei ole epänormaalia.
*
Matkalla kirjanpitäjälle soitti pojan hoitaja (yksityinen perhepäivähoitaja), joka kertoi lähtevänsä muihin töihin kuukauden päästä!!?? Olen pitänyt häntä kullan arvoisena ja pelännyt tämän päivän joskus tulevan! Surullinen olen lapseni puolesta ja huolissani muutoksesta.
*
Onneksi kirjanpitäjällä ei ollut pahoja uutisia.
*
Töissä jouduin huolehtimaan ja huolestumaan oikein urakalla.
Mikään ei riitä, auta tai pelasta.
Sijoitettujen lasten kanssa työskennellessä tottuu kaikenlaiseen, silti voi yhtenä päivänä järkyttyä tolaltaan (taas). Maailma on välillä tosi paska paikka.
*
Onneksi on koti, kynttilänvaloa ja pehmoisia kissanpentuja. Jos ei kauniita asioita olisi, hajoaisi pää!
*
This day was kind of bad. Little argument in the morning at home. Then my sons childminder called and told that she needs to stop working as a childminder!? And the working day was full of worrying, maybe some fear for someone too. I work with children who are taked into care and sometimes it seems, that it is impossible to help. If there wasn´t beautifull things, lovely home with candlelight and soft little kittens, world would be a shitty place to live in!!
Neulominen on puutarhan jälkeen ykkösterapiaa! ( Kuten myös lapseni pitämät teekutsut) Knitting is the best therapy( when you cant be gardening).
*
Menen nuuhkimaan kissanpentuja ja nukkuvaa poikaani! Kyllä tämä tästä!
Now I going to smell my kittens and maybe my darling little son too who is in sleep in his bed. Tomorrow is a new day!

3 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Teetkin raskasta ja vaativaa työtä ja kun on sydän mukana ei voi välttyä haavoittumiselta - koeta jaksaa! Ja vielä lapsen hoitopaikan vaihto edessä - toivotaan että löydät yhtä hyvän uuden, mutta aina ne muutokset vaativat enemmän. Kissanpoika on ihana, tunnen melkein tuoksun... Hienot ovat sukatkin:) Rentouttavaa viikonloppua toivottelen ettäs taas sitten jaksat!

jori kirjoitti...

No pakko täältäkin risukasata vaihteeksi kömpiä ihmisten ilmoille. Oli taasen kuin olisi lukenut omasta elämästään. Huoh. Pistin omasta tahdostani avioeron vireille ja elämä on yhtä helvettiä täälläkin päässä. Ja samaa työtähän me Sanni näköjään tehdään, ruodin kaiken kukkuraksi maailman ihmisten perhehelvettejä täyspäiväisesti - opena, sinä jollain muin paperein. Mutta samaiset huostaanotetut, avioerolapset, päihdeongelmaiset, nuorisopolin asiakkaat ovat niitä elämänkumppaneitani työsaralla. Välillä niin antoisaa ja välillä raastavaa. huoh mitenköhän tällaisia tänne vuodatin. Mutta tsemppiä sinun risukasaasi

Mouse kirjoitti...

Some days are just not worth getting out of bed for, yes? But there are compensations as you say, especially the soft face of a sleeping son...