sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Sumuinen sunnuntai / Sunday in the fog

Juhlat on juhlittu ja tänään on vietetty laiskaa päivää.
Leikitty uusilla leluilla, vähän kyläilty ja syöty kebabia. Lapsi sai mukavia lahjoja. Merirosvolaivan, dublo-puimurin, rekan, autoja ja pyöröpaalikoneen. Nämä kaikki ovat myös äidistä ihania. Liekö minulla ollut liian vähän leluja lapsena? Palapelitkin olivat mieluisia.
Ulkona on laiska keli, kellon siirto sekoittaa rytmiä ja kissanpentujen aiheuttamat yöherätykset (#%#¤%!!) väsyttävät. Katsokaa mikä sumumaisema!
We have survived over my sons birthdayparty yesterday.
All the new toys are lovely (allso mom thinks so).
Today we have been lazy (look at the weather!), eating kebab and playing with pirateship,dublo-legos and puzzles...
And we´ve watched this lovely movie about ten times!

Olemme katsoneet pariinkin kertaan tämän hurmaavan elokuvan. Musiikkitarjonnasta on vastannut Ipanapa-levy, joka sekin saatiin eilen. Lapsi laulaa jo: " Olen kuningas, suuri kuningas, Kunigas EI!!" Itse pidän monestakin kappaleesta mm. tästä ja tästä.

Kynttilän valoa iltaan!

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Sumu on ihanaa! Kätkee ja syleilee. Meillä myös Sammakoiden ennustus suosikki. Erityisesti tytär (3,5v.) tykkää! Synttärionnittelut sinne! :)

Inkivääri kirjoitti...

Onnea synttärisankarille - en varmaan sitä ollenkaan muistanut hienoa kakkua ihastellessa! Kovin oli hämäräinen päivä kahden pimeän välissä...minulle sopisi, että siirryttäisiin vallan kesäaikaan ja unohdettaisiin koko normaaliaika...

Vesillä kirjoitti...

Hei, olen seuraillut Villin pihan tarinoita silloin tällöin jo vuodesta 2005-2006. Hienoja kuvia täällä. Nyt perustin viimein oman blogin, jossa tallentelen arkea - saanen lisätä sinut linkkilistalle!

Sanni kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja linkittämisestäkin! Taas katsotaan tuota elokuvaa. Se jotenkin vetoaa kolmivuotiaaseen.