perjantai 11. tammikuuta 2008

Takaisin valkoiseen/ Back to the white

Minusta on tullut kovin arka värien ja kuvioiden suhteen.
Pukeutumisessa suosin mielelläni mustaa, sisustuksessa valkoista.
Siis suurina pintoina. Itsekin olen melko suuri pinta:)
I prefer white colour in my home. Red season curtains started to look so stuffy.
*
Toki väriäkin pitää olla,
mutta usein tuntuu, että minulle riittävät puun värit, ruskea, teräs ja valkoisen sävyt.
Kuviolliset verhot eivät ole minua varten.
Kaikki joulu on nyt karsittu pois. Kynttilät tosin palavat meillä läpi vuoden.
*
Tässäpä iltalukemistani tammikussa.
Ei Grimbergit vaan Potterit. On jo aika paikata aukko sivistyksessäni. Eilen aloitin ensimmäisestä lopetettuani koskettavan ja taidokkaan Siri Hustvedtin Kaikki mitä rakastin. Kirja pyörii vieläkin mielessäni vaikka ensimmäiset 60 sivua ajattelin, ettei tästä tule mitään. Nyt kuitenkin voisin lukea kirjan uudestaan. Se on aika harvinaista. Kirjailijattaren mieskin on tuttu, Paul Auster.
*
I´m going to read the Potters , finally.

4 kommenttia:

jori kirjoitti...

Valkoinen onkin sisustuksessa vallan avartava ja rauhoittava. Meilläkin pitäisi suosia enemmän valkoista. Meillä on vuorostaan noita kekkosia, bilettäviä nuoria herraskartanossa, keskiajan linnakoukeroita, Kaipiaisen lintuja ja kaikkia suuria, räiskyviä ja värikkäitä kuvioita koko huusholli pullollaan. Ja vaatekaappi sukista päälivaatteisiin läpikotaisin mustaa täys. Pitäisköhän lainata sulta huomisen postauksen aihe=)

Sanni kirjoitti...

Lainaa toki :) Itse ajattelin ensin tehdä postauksen, jossa luettelisin muitakin tykkäysasioita, kuten kirjailijat, musiikki, sisustusjutut,vaatteet.Sitten se tuntui niin meemiltä, etten viitsinytkään, enkä jaksanut ajatella.

Niina kirjoitti...

kuulostaa tutulta, koti on pääosin valkeaa ja vaaleaa poikkeuksena tummat huonekalut..ja tuo miehen hankkima PUNAINEN sohva ja rahi.Tosin odottavat nekin vaaleampaa päälistä.
Itse suosin vaatteissa myös kokolailla pelkkää mustaa.
Kai se on vaatteessa turvallinen väri tuo musta!

Kaija kirjoitti...

Suosittelen kyllä Pottereita! Ne ovat huippulukemista. Meillä olemme mieheni kanssa ahmineet kaikki suomennokset aina heti tuoreeltaan. Nyt on jo viimeisen osan suomennos ennakkotilauksessa. Huippua kieltä!