keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Ötökät / Bugs

Selasin viime vuoden puutarhakuvia ja tarjoilen tässä kuviini osuneet vierailijat.
I´was looking my last years garden pics and here is some visitors from my flowers.Elukat ovat kauniita. Olen aina huomioinut puutarhassani sen houkuttelevuuden myös kaikille pikkuotuksille. Siemenlaatikossa on lisää kaikenlaista kivaa, kuten iisoppeja.
Flowers are not the only beauties.

7 kommenttia:

Narcissa kirjoitti...

Heh, tuo perhonen näytti jotenkin hurjan tutulta ja muistikuvien kaivelu paljasti, että itse on tullut otettua joskus melkein identtinen kuva :)

Selvästi nuo perhoset on sitä mieltä että vasen poski on se edustavampi ;)

Laura kirjoitti...

Oi. !!!!! Nyt loppuivat multa sanat!... Ihan hurjan kauniita pikku ötömöskönkiäisiä! Ei ole suloisempaa taustaa kuin ihanat kukat!Olet taitava kuvaamaan, kun olet saanut noin tarkkoja otoksia!

Laura kirjoitti...

Ihan pakko vielä tulla lisäämään...
Nuo on juuri semmoisia kuvia joista saa voimaa. Ajatella miten hauras ja kaunis on elämä! Miten pienistä ihmesitä se koostuu! Miten helposti sen saa rikki, miten helppo sitä on vaalia...
Kiitos noista kuvista!

Sasita kirjoitti...

Kauniita ovat kuvat. Liljakukkokin... vaikka nykyisin se minulla laukaiseekin välittömän listimisvietin ensin. Ollappa taas kesä ja liljojenpelastusaika.

Sammakko kirjoitti...

Olipa hauska postaus! Komea kuva vihreästä toukasta punaisilla terälehdillä.

Summer kirjoitti...

Kuvat putkahtivat eteeni juuri, kun olen suunnittelemassa puutarhaani yrttitarhaa. Ajattelin ottaa mukaan myös sen aspektin, että yrtit houkuttelisivat esim. perhosia. Onko sinulla kokemuksia yrteistä?

Inkivääri kirjoitti...

Kivoja kuvia, kukkaset on tosiaan täynnä elämää:)