sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

KEVÄT TULEE!


Lapseni toi minulle eilen nämä.

Lumen keskeltä löytyi kuin ihmeen kaupalla leskenlehtiä!

Sadetta enteilevä sää ei harmita yhtään. Sade olisi lumen turma ja säätiedotus on luvannut viikolle jopa 9 asteen päivälämpötiloja. Talvilomani alkaa 14.4., joten pääsen varmaankin puutarhaan kuopimaan jo silloin. En malta odottaa!


Istutin suuriiin ruukkuihin yhdeksän daalian mukulaa. mm. nuo yläpuolella olevat Pomponit.


Sitten viikonlopun juhlauutinen! Tilasin kameran! Olen vatvonut uuden kameran ostoa kohta vuoden. Ensiviikolla minulle pitäisi tulla tämä hieno Sonyn Cyber-Shot dsc-H9Entinen kameramme on viisi vuotta vanha digipokkari, joka on kyllä toiminut mainiosti. Mutta ehkä aika ja kehitys on jo ajanut siitä ohi. Se oli aikoinaan kalliimpi kuin tämä ylempi ihanuus on nyt.

Here is pictures about my camera-to-be and my old Konica. I finally ordered new thing from one webshop yesterday. I have been allso planting Dahlias (9 different ones) and in the first picture there is flowers my dear son gave me. I wonder how he found those from the snow? Spring is coming!!
Have a sunny sunday!
*
Mukavaa sunnuntaita kaikille!

11 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Apua, leskenlehtiä! Täällä on lunta senttikaupalla eikä kukista tietoakaan. Saisi kevät tulla jo :)

Inkivääri kirjoitti...

Leskenlehtiä jo, ihanaa! Kyllä ulos katsoessa tuntuu ihan uskomattomalle, että parin kuukauden kuluttua monet kukat ovat jo kukkineet loppuun! Kade kade, minulla on suunnitelmissa järkkäri, mutta en osaa päättää mitä tarvitsen:]

Sanni kirjoitti...

Niin, ajatelkaa. Ne kasvoivat pikkuisella sulalla läntillä talon pohjois-seinustalla. Tulin kyllä tosi iloiseksi, kun poika tuli silmät loistaen sisään yllätys selän takana.

Inkivääri: Tuo ei ole mikään oikea järjestelmäkamera. Tuskin osaisin käyttää digijärkkäriä, tutkin asiaa ja hylkäsin haaveen. Tuo on semmoinen bridge-kamera. Eli se on järkkäriä jäljittelevä digikamera. Ha haa, kaikkea ne keksii!

Nancy J. Bond kirjoitti...

And a sunny day to you, as well. Congrats on the new camera. :)

Jaska kirjoitti...

Lunta täällä ei ole mutta ei juuri kukkiakaan. Talventähti työntää ensimmäistä kukkaansa kukkapenkissä.

Onneksi olkoon uuden Sonyn johdosta. Minulla on sen edeltäjä H5.

pioni kirjoitti...

Ihanaan aikaan sulla talviloma. Mulla kaikki päivät jo pidetty, seuraava loma todennäköisesti heinäkuussa, ainakin niin toivoin. Ja vau mikä kamera, kyllä kelpaa ottaa lisää ihania puutarhakuvia.

laura kirjoitti...

Voi ihanaa, leskenlehtiä! Ne jos mitkä on lupaus siitä että kohta on kevät!
Onnea uudelle kameralle! Sain oman järjestelmäkamerani viime syksynä, ja nyt vasta olen oikein kunnolla ehtinyt perehtymään sen kaikkiin hienouksiin. Sillä kuvaaminen on toden totta yllättävän vaikeaa. Onneksi tulee pian kesä ja saa kunnolla valoa ja paljon harjoitusmateriaalia.. :)

inkivääri kirjoitti...

Onnea uudelle kameralle! Meidän edellinen kamera oli juuri samanlainen kuin teidän edellisenne - hyvä peli mutta kyllä uudella kameralla kuvaamisessa on ihan eri meininki.
Ihania leskenlehtiä, kevät tulee! :)

Sanni kirjoitti...

Hmm! Täällä on useita Inkiväärejä liikenteessä :)
Toivottavasti kamera on hyvä. Sen pitäisi tulla ensi viikolla. En ole mikään kokenut kuvaaja ja siksi en uskaltanut mitään järjestelmää hommata. Ei ole kyllä kokemusta noista Bridge-jutskistakaan, mutta ilmeisen helppokäyttöisiä kuitenkin. Kamalan vaikea oli päättää minkä merkkisen kameran hankkii. Sonyyn päädyin mm. sen ladattavan akun takia, koska olen tottunut siihen Konican kanssa ja pattereiden kanssa puljaaminen on jotenkin rasittavaa.

Seuraan katse palaen lumen sulamista, että kerkeääkö piha kuivua lomaani mennessä tai lumi edes sulaa. Jotain puutarhajuttuja on pakko päästä tekemään. Lunta on vielä aika paljon, mutta säätiedotus on kyllä lupaava...

katriina kirjoitti...

Minulla on viime kesänä ostettu Panasonicin bridge-kamera DMC-FZ8, joka muistuttaa paljon tuota uutta Sonyasi. Se on aivan erinomainen peli ja paljon helppokäyttöisempi ja myös helpompi kuljettaa mukana kuin järjestelmäkamera. -Mutta ehkä matkalla siihen jossakin vaiheessa.

Ihan kiitettävästi riittää opettelemistä tällaisessakin mallissa ;D

Kre kirjoitti...

Ilmeisesti päästään näkemään entistäkin hienompia kuvia täällä blogissasi, vaikka nykyisellä kameralla otetutkin ovat tosi hyviä!

Kiitos, Sanni, tervehdyksestäsi blogissani!