tiistai 15. huhtikuuta 2008

Keltainen

Blogeissa on näkynyt haasteita, joissa kuvataan jotakin keltaista harmaan karkoitukseksi. (Edit: kyse olikin Elisan hienosta haasteideasta, minkä vasta äsken huomasin.)Koska kuvasin jo turkoosin, ajattelin, että tämäpä on mukava ajatus. Sitten en löytänytkään meiltä mitään keltaista, mistään. Kellertävää kyllä, mutta en keltaista.
There has been lot of colourful pics in the blogs, so I desided to do posting about yellow. That was easier said than done. I just dont have anything yellow. Yellow and me, we dont match. I really needed to make an efford finding atleast something yellow. And here is everything. No more yellow in my home...
Jotain sentään löytyi, kuten Ankka. (Lisäksi firman esitekansioita,lasia ja vanha pastillirasia)
*
Krookuksenikin ovat juuri ja juuri keltaisia. Joku muu väri olisi minulle paljon helpompi. Ehkä etsin seuraavaksi violettia, jos haluan haastetta. Sekin voi olla vaikeaa....
Aurinkoista päivää!
Have a sunny day!

5 kommenttia:

Deacon Pat kirjoitti...

great pictures....

Sammakko kirjoitti...

Mulla on samanlaisia krookuksia, tuo hienoinen kullankeltainen sävy on niin kaunis. Nupullaan ne on jotenkin vielä niin kainoja.

Inkivääri kirjoitti...

Olihan siellä ihan keltaistakin, vaikkei varsinaisia sisustuselementtejä olekaan:) Täytyypäs katsella sillä silmällä meilläkin, luulen että tulos on sama. Kivoja kuvia kumminkin.

Tyra in Vaxholm kirjoitti...

Hej Sanni, yellow is certainly the color of the spring and finally it has arraived to Vaxholm. Have a sunny day to you too!

Elisa kirjoitti...

hienoja kuvia, kiitos kun lähdit mukaan :)