sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Kannattaa pysähtyä.

Alkaa olla jo aika rehevää ja myös rikkakasvit kasvavat huumaavasti. Olen käyttänyt kaiken liikenevän ajan puutarhatöihin ja painanut sitten maitohapoilla liuskekiviä raahaten.

Mutta, mutta...puutarhan hoidon onni ja autuus piileekin siinä hetkessä, kun istuu viltillä auringossa ja ihmettelee aikaansaannoksiaan. Mikään ei ole riitävään hyvin vielä, mutta onpa kaikki sentään kaunista.
*
Eläimien touhuja on mukava väijyä.
Ne ovat niin tosissaan...
..ja kauniita nekin.
Gardening is taking all my time( if I´m not working). You must remember, how important it is to stop and see the beauty. Enjoy your gardens! Other vise it´s not worth it!
*
Edit:!
Minä teen puutarhaa, mutta katsokaapa mitä Ansku on käynyt tekemässä. Suuresti Onnea!

6 kommenttia:

Kre kirjoitti...

Osasitpa sanoa just nappiin! Se pysähdys istumaan ja ihmettelemään, kuinka kaunista on. Kaunis on myös tuo kuvasi, missä on valkoisia tulppaaneja ja pikkusydämiä.

Inkivääri kirjoitti...

Ihanoita kuvia taas kerran - samoissa puuhissa olemma olleet ja on se niin ihanaa! Ja ihanaa on pysähtyä katsomaan ja kuulemaan, linnunlaulua ja traktorin pörinää suolta. Meillä on ainakin neljä linnunpesää ihan talossa ja tallissa lisää:)

inkivääri kirjoitti...

Olipas kiva pysähtyä täällä ja ihailla puutarhaasi. Kiitos :)

Ziina kirjoitti...

onpas tee jo iso poika, sisko on puolta pienempi. meillä jää omat pihatyöt valitettavan vähälle kun aika menee töissä pitkälti pihahommissa eikä jaksoa riitä kahden ison pihan hoitoon.

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Ne pirun kivet painaa sairaasti, mutta tulee sitten hienoa jälkeä. Millaisen pohjan teet? Kaunista jo sun pihalla ja kissoja on aina hauska seurailla, tosin yleensä ne seuraavat mua...

Laura kirjoitti...

Kyllä kannattaisi ihmistenkin jokus malttaa pysähtyä noin arvokkaasti ihmettelemään ympäristöä! Mitä kaikkea silloin huomaisikaan uutta..
Miten ihmeessä kuvasi näyttävät aina niin taianomaisilta, kauniilta! On suloista olla pihalla!