keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Voi aamuja!

Olen niin huono heräämään ennen kahdeksaa. Tämä on kolmas aamu putkeen ,kun on ollut pakko. Olisi mukavaa kuunnella sateen ropinaa peiton alla, mutta mentävä on...

Illalla puemme sadetakit ja puutarhailemme vaikka kaatosateessa.
Huomenna menemme vierailemaan koirankasvattajelle, jonka pentujonoon toivomme pääsevämme. Sivupalkissa on linkki kohdassa: Muutakin tekemistä, josta voi käydä katsomassa millainen koiravauva haaveissamme on. Koiranpennut tuoksuvat maailman parhaalle.
Hyvää päivää kaikille (työ tai loma)!

4 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Voi kuin ihana koiravauva varmaankin. Niin terhakkaan ja valpaan oloinen noissa linkkikuvissa. Ehkä saamme pian nähdä sitten näilläkin sivuilla...
En voi vastaustaa noita pieniä, pehmoisii ja lämpöisii pulleroita..

Mary kirjoitti...

Kauniita kuvia! Jokos on käyty lehdestä haastattelemassa?

Oletko muuten jo kantanut sen ihanaisen tuolin puutarhaan minkä hankit? Itse en ole raaskinut vielä, kun ei meillä oikein kesä ole vielä alkanutkaan. Katsotaan sitten lomalla, eli suunnilleen viikon päästä :)

Maikki kirjoitti...

Hei!
Kiva kun löysit tiesi Arminkin sivuille. Kiitos käynnistä ja kommentista. Meillekin saa tulla Armia katsomaan tai minua morjestamaan Kouvolan tai Karhulan Mustiin ja Mirriin ja juttelemaan lisää pihakoirista. Kyllä olet kaveriksesi maailman parasta rotua suunnitellut! :)

inkivääri kirjoitti...

Mielenkiintoisen kuuloinen rotu! Toivottavasti saatte pian vauvelin kotiin :)