torstai 11. syyskuuta 2008

Mitä Sardiniassa tehdään?


Sardinia on varmasti yksi parhaita rantalomakohteita Euroopassa. Se on Välimeren toiseksi suurin saari ja monella tavalla omaleimainen. Minulle lomassa tärkeimpiä asioita on aina estetiikka. Sardiniassa silmä lepäsi. Palvelu olisi varmasti ollut ajoittain sujuvampaa, jos olisin puhunut italiaa.
Alghero on noin 40000 asukkaan kaupunki, jonka vanhan kaupungin kujilla olisin voinut maleksia toisenkin viikon. Huomaan, että kuvaan aina ovia ja ikkunoita.Sardiniassa kannattaa vuokrata auto. Isolla saarella on paljon nähtävää ja liikennekään ei ole ihan katastrofaalista. Tosin Sassarin kaupungissa emme kauaa autoilleet vaan käännyimme suosiolla takaisin.Algherossa ja koko Sardiniassa on varmasti jokaiselle jotakin(Linkissä hyvä HS-artikkeli): kuuluisat snorklausvedet, isompiakin kaupunkeja shoppailuun, ihania, hienohiekkaisia rantoja, linnoja, lammastiloja, vuoria, kävely- ja rantakatuja. Meininki on leppoisa ja ainakin meitä sää nyt suosi. Yhtenä yönä satoi, muuten oli kuumaa. Algheron ranta on loistava lapsiperheille. Matalaa rantaa on ainakin kilometri ja aallonmurtajat suojaavat pahimmilta kuohuilta. Tyynellä säällä rantavesi oli suorastaan kuumaa. Mikäs siinä oli killiessä.

2 kommenttia:

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Tuonne kyllä pitäisi päästä:)

laura kirjoitti...

tervetuloa kotiin! Voi miten rentouttavan oloinen loma teillä on ollut!Ihana paikka! Vaikka loma muualla on ihana, niin silti melkein parasta siinä on se, kun pääsee taas omaan sänkyyn nukkumaan... :)
Tuo paikka vaikuttaa kyllä kutkuttavalta, pistänpä korvan taakse, jos joskus sattuu tulemaan tilaisuus lähteä johonkin..