lauantai 24. tammikuuta 2009

Talvehtimistahmeutta

Työasioitten hoitamisen lisäksi en saa aikaan juuri mitään. Valokuvata ei viitsi, kun on harmaata. Koti on muka ihan tylsä ja keventäminen tekee herkkuaterioiden valmistuksesta vain fantasiaa. Plääh! Helmikuuussa voi jo laskea kevään alkaneen ja viikon 10 Kanarian reissu tulee tarpeeseen.

Skannasin taas vanhoja kuvia, kun uusia ei ole. Tämä on kiva ja harmikseni revennyt. Kuvassa hymyilevät äitini ja kaikki tätini. Pihani eräs tunnistamaton pioni on kaivettu juuri tuosta tyttönelikon takaa....

Tämä nauratti. Katseeni paljastaa ajatukseni sukulaismiehen tyylitajusta :) Omat keltaiset saappani ovat ihan huiput, huolisin samanlaiset nytkin!


Kuvassa veljeni tekee vuonna 1980 samaa duunia kuin nytkin.


Tuo on ihme hattu. Viime kesänä poikani ajoi se päässä traktoria kovin iloisena. Hattu on siis ainakin 30-vuotias ja aivan kunnossa vieläkin.

Nyt vain saunaan ja sohvalle pötköttämään. Kyllä tämä tahmeus tässä karisee. Taidan kurkata siemenvarastoni läpi ja ehkä hiukan Thompson & Morganin sivujakin.

Muokkaus: Olen kovasti miettinyt viitsisinkö kuohahtaa ihan blogissakin Rouva Mikkosen äitiyslausunnoista mediassa. Turisti kuitenkin sanoo sen tykeimmin. Voin yhtyä hänen mielipiteeseensä täysin.

2 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Tahmeutta täälläkin. Ehkä minäkin aloitan kevään jo helmikuussa, se voisi piristää.

Kiitos näistä kuvista, ihania!

violet kirjoitti...

Sukulaismies on takuulla ollut kuumaa kamaa...silloin joskus;-)