perjantai 20. helmikuuta 2009

Blogipäivitys 501

Edellinen postaus oli huomaamattani tämän blogin viidessadas! Huomasin myös vasta nyt, että Picasalla oli uusi päivitys. Blogeissa on näkynyt kollaasihaasteita. Vuorossa lienee sininen väri. Sitä on tässä:


Kuusirannan emäntä kyseli blogissaan lukijoiden mielipiteitä pioneista. Ei ole puutarhaa ilman pioneita. Pionit ovat puutarhan kuninkaallisia, en luopuisi niistä mistään hinnasta. Ne ovat ehdottomasti suurin puutarharakkauteni.


Suurin puutarhahaaveeni on tällainen kasvihuone (nim.lottovoittoa odotellessa).

(kuva on lainattu Hartley Botanicilta)
Kasvattaisin siellä jotakin eksoottista ja ihanaa sekä chilejä,tomaatteja ja basilikoja. Istuisin rottinkisessa nojatuolissa juomassa jääteetä lierihattu päässä...

7 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Meillä keskustellaan siitä mikä maksoi mitäkin, eikö teillä? Kumpi maksaa enemmän kasvihuone vai lentokone?;) Vai olenkos minä siinä asiassa oikeassa blogissa8) Tuo kasvihuone on edelleen kertakaikkiaan ihana ja kollaasisi sinisen sävyt ovat hienot:)

Lumipyry kirjoitti...

Pioneihin en ole (vielä) hurahtanut, mutta tuo kasvihuone on juuri sellainen mistä unelmoin!

quu kirjoitti...

Pionien kanssa vaan käy aika pitkäksi, kun odottaa mitättömän pienestä juurakonpalasta isoa kukkivaa "pensasta", mutta sen ajan unohtaa kun kukinta vihdoin koittaa :)

Helinä kirjoitti...

Pionit ja kasvihuone on haaveissa minullakin. Putkiremontin yhteydessä menetin ne ainoat komeat pionini eikä niitä ole pihassa nyt yhtään.
Sydän itkee verta vieläkin..
:)

hanna kirjoitti...

Upeita kuvia pioneista :)

Minulla on kyllä kasvihuone, mutta tuollainen kasvihuone, mikä sinulla on haaveissa olisi kylää aika UPEA!

Mukavaa laskiaissunnuntaita.

Sanni kirjoitti...

Hei kaikki!
Inkivääri:: Olet oikeassa blogissa, kyllä vain :)
Kasvihuone olisi kyllä huomattavasti edullisempi...totta puhut. Mitenköhän tuollaisen saiai. Osaisikohan joku taitava rakennusmies toteuttaa tuon kuvan perusteella?

Quu: En ole ostanut kuin pari pionia juurakkona, en jaksa odotella niitä :) Tanskastakin tuli ihan kukallinen kasvi, joten odotan sen tekevän ainakin yhden kukan myös tänä vuonna.

Tosin pionien viihtyminen ja kukinta korvaavat kyllä kaiken odottelun...

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Mahtava kasvihuone, tuollaista kuvaa en ole ennen nähnyt. Ja sellaisesta on kai turha edes haaveilla, hyvä kun nyt edes tavallinen joskus nousisi pihaan. Mullakin on jo siemeniä tilattu ja kevättä odotan innolla. Kuukauden päästä laitan ekat siemenet itämään... Ja kahden kk kuluttua pääsen ehkä jo istuttamaan lisää rodoja pihaan. Mulla ei ole vielä pionia, mutta kauniita en kyllä on :)