maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pääsiäsoleilua

Olemme viettäneet kaikki pyhät kotona oleillen.En ole viitsinyt puutarhailla, kun keli on ennusteitten vastaisesti ollut kolea ja kostea, eikä lumi sula millään...Olemisemme keskipisteenä on pieni koira Ensio Poponen, Popo, Enska-Penska, Enso Karjala Rastapopoulos :)

Onko mitään hellyyttävämpää kuin pienen koiran kuono?

5 kommenttia:

Talvikki kirjoitti...

Kuono on kyllä hellyttävä.
Pus pus.

Koti on kaunis pääsiäisasussaan -meillä näytille päätyi lopulta vain muutamia tipuja ja maalattuja munia lapsen päiväkotiaskartelujen joukosta. Pääsiäisruoho olisi ollut kyllä tarpeen, kun muuten ei ruohosta ole vielä tietoakaan.

tina kirjoitti...

Syötävän söpö :) Vähän on poltellut pihan haravointi,se voisi olla ohjelmanumerossa huomenna töiden jälkeen. Ruskeanmustat märät lehdet ja kuollut nurtsi näyttävät kovin ankeilta ja rumilta.

jori kirjoitti...

Ei oo totta mikä lutunen lyppynokka teillä on. Sniff nyt kyllä tulee hauvavauvakuume. Ja muffinssit näyttivät epäreilun herkullisilta näin kun jääkaapissa on vain valo.

Hanna kirjoitti...

Ihanan lutuinen koiruus :)

Ei hyviä kuvia koirakuumeiselle ;)

Pau kirjoitti...

Iiiqu haukku. Koiranpennut ovat ihania, mutta kyllä ne on suloisia isonakin. Paitsi kun pitää herätä yöllä viemään (kaupungissa ei riitä, että ava aoven rappukäytävään;) piereskelevää ja yökkäilevää koiraa ulos... Mutta se on se koko karvainen paketti, kun tulee kerralla :D Koiranpäiviä teille!