maanantai 11. toukokuuta 2009

Sataa


Luonto nauttii sateesta. Kaikki kasvaa niin, että kohisee. Marketat loistavat rapulla. Ne ovat niin kesäisiä ja raikkaita.

Meidän piti lähteä Ikeaan shoppailemaan, (mikä olisi oivaa sadepäivän viihdykettä) mutta lapsi alkoi yöllä oksentaa. Niinpä nyt katsotaan Shrekkejä putkeen yöpukusillaan. Minä tosin käytän osan valvotun yön jälkeisestä vähäisestä energiastani paikkojen pesemiseen kloritella ja pesukoneen pyörittämiseen :)

Pihatraktorin herättyä henkiin myös multaa on siirtynyt keittiöpuutarhaan ja kaikki valmiit lavat on täytetty.

Takalavassa kasvaa kaksi kärhöä, Hagley ja joku vuorikärhö, jonka nimeä en nyt juuri muista. Niiden edessä on naapurilta saatua ruohosipulia.

T-kissaa ei juuri sisällä näy. Myyrän surma pitää tässä sadetta auton alla.

5 kommenttia:

Henska kirjoitti...

Nuo marketat on kyllä niin kauniita! Itsekkin haaveilen niistä vähän joka paikkaa :) Ainakin pari rungollista etuoven portaiden molemmin puolin...

Vielä en tosin oo uskaltanu taimitarhoille kun pelkään kylmien öiden "raadollisuutta", varsinkin kun en ole monestikkaan kotona niitä peittelemässä tai kantamassa sisälle yöksi... Miehen huomaankaan niitä ei luonnollisesti uskalla jättää ;)

Mitenhän hallan arkoja ne oikeasti ovat???

Kiitos ihanasta blogista ja juttu puutarhastasi Koti ja Keittiö lehdessä oli vaan niin ihana ja inspiroiva. Myös täällä on pionit tämän kevään hankintalistalla...

Henska

OUTI kirjoitti...

Myyrän surma! Mikä upea eläin! Täälläkin tarvittaisiin surmaajaa, oma kissa kulkee valjaissa ja myyrät taitavat vain nauraa moista otusta...

pioni kirjoitti...

Meidänkin kissat viihtyvät nyt pääasiassa pihalla. Tähti varsinkin on varsinainen puutarhakissa, seuraa mua ja vaatii rapsutuksia pihalla kesken mun puutarhatöiden.

Marge kirjoitti...

Aivan iiiihana tuo ylimmäinen kuva!!! Minäkin rakastan markettoja!!! Meidänkin kissa on paljon nyt keväällä ulkona.
Ihanaa kevätviikkkoa sinulle!!:)

-Pia- kirjoitti...

Ihanaa...odotan innolla keittiöpuutarhasi kasvua ja kehitystä!!!