lauantai 13. kesäkuuta 2009

Wellcome to the jungle!

Trimmeri on taas pärissyt ja polut siistiytyneet... Kaikki on tänä kesänä ihmeellisen suurta ja runsasta. Liekö viileän ja kostean sään ansiota? Lehmuksen alla rehottavat Alaskankleitonia, lemmikki ja ikuinen vihamieheni rönsyleinikki, jota en saa hävitettyä kai koskaan.

Lämmöstä nauttivat tänään kaikki. Perennat availevat nuppujaan ja linnunpoikaset huutavat kurkku suorina pesissään. Ongella tulee pikkuisia ahvenia ja järvivesi lämpenee pikkuhiljaa...

Puutarhassani odotetaan todellista puhkeamista vehreydessä. Vielä väriä on varsin maltillisesti. Tällä hetkellä sinistä.

Tämä on siemenestä kasvattamani hieno perenna Verbascum phoenicum, Purppuratulikukka.

Kaikille aurinkoista lauantaita!2 kommenttia:

jori kirjoitti...

Aurinkoista sunnuntaita siihen suuntaan. Tulikukkia meilläkin oli siemenenä jossain. Tänään pitäisi tehdä rutkasti kulvöksiä, että päästäisiin edes murto-osaan tuosta vehreydestä mitä teillä on. Meillä on 16 kuutiota hevosenpassiivia ja onneksi ehtisin voimaa antaa hitusen ennen sateita. Tällä nimittäin on satanut satanut satanut ja satanut.

Anna kirjoitti...

Mä tiedän tuon tunteen rönsyleinikkiä kohtaan. Mutta tuossa kuvassa ne näyttävät kyllä hyviltä sinisen ja valkoisen keskellä.