maanantai 1. helmikuuta 2010

"Mitä mummolla kassissa?"

Tänään on ollut jotenkin keveää vaikka olenkin ollut väsynyt. Kävimme aamulla keskussairaalan silmäklinikalla tarkastuttamassa Lapsen näköä. Taas saatiin lappua silmään tunniksi päivässä. Pojan toinen silmä meinaa dominoida toista. Lappu ei meitä haittaa, ollaan kerran jo lapulla saatu hyviä tuloksia ja nyt on lähtötilanne parempikin. Sairaalan jälkeen shoppailtiin ja syötiin ulkona.

On pakko hieman olla kärsimätön ja esitellä senkkiä, jonka tuunasin mustaksi. Siitä vielä puuttuu kiekurakoriste päältä ja kuvausvalo oli karmea.
Väri on valittu Tikkurilan uusista ihanista, värimalleista. Sen nimi on Tussi ja se on prikulleen samaa väriä kuin peilin kehys. Palataan saliin heti, kun saadan auringon valoa, sen lupaan.
Minun ostoskassiini tarttui tänään tämä. Ihan vain herkullisen kantensa ja nimensä takia.
Muistin tähän postaukseen alkaessani, että pikkutyttönä, aina kun mummoni tuli meille kylään, kysyin häneltä tiettyyn sävyyn " Mitä mummolla kassissa?" Kysymykseen liittyi "marnistelu" (keimaileva hymyily) ja kassissa oli yleensä jotain herkkuja. Täytyypä esittää mummolle sama kysymys, kun seuraavaksi nähdään. Muistaakohan mummo? Luulen, että muistaa.
Blogeissa on taas pitkästä aikaa ollut kassin sisältöpostauksia. En ole koskaan esitellyt täällä käsilukkuni sisältöä. Kaiken muun melkein olenkin.

- meikkipussi (täynnä meikkejä)
- kynäpussi (täynnä kyniä, liian täynnä, koska aukeaa ja leviää laukkuun)
- harja, josta koira on maistanut
- avaimet
- muistikirja
- kolikko
- puhelin ja Ipod omassa pussukassaan (kuulokkeita ei ole, koska soitin on mukana siksi, että sain joulupukilta semmoisen hienon laitteen, jolla Ipodin musiikin voi kuunnella auton soittimesta!)
- rahapussi
- 1 kuitti
- 2 kynää
- käsirasva
- hiuslenkki
- Pentikin kanta-asiakaskortti

Melko siistiä tällä kertaa, ihan kummaa?
Mitä mummoilla kassissa? Kertokaa kaikki.

3 kommenttia:

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Kerrassaan ihana postaus :) Ihana senkki, ihana peili, ostos ja tuo sisältöidea :) jahka löydän kameran piuhan, voisin itsekin laittaa..

Annika kirjoitti...

Tämä on kiva leikki, osallistuin!
Kaunis tapetti, mikä se on?

Sanni kirjoitti...

Leikki on tosiaan jotenkin hauska! tapetti on Laura Ashleyn Erin Duck egg-värisenä....Minusta se on niin ihana. pari rullaa on odottamassa myös tummanharmaata Eriniä, johonkin, kun keksin mihin....