lauantai 27. maaliskuuta 2010

Messukuulumisia

Olin Oma Piha-messuilla. Olen hieman hämmentynyt, koska menin sinne Oma Piha-lehden kutsumana blogini takia. Sain lipun messuille postissa ja vielä lehden standiltä kassillisen ihanuuksia.
Uuden Oma Piha-lehden ja kaikki alakuvan kirjat!! Tuli niiiin hyvä mieli, että!
Parasta antia olivat tuhannet kukat, joita piti tuoda kotiin asti.
Katsokaa, tulppaaniseinämä!!

Edit: Tämä on pakko vielä tähän nostaa tuolta Blogin alapalkista:

AURINGON SILMÄ KATSOO RÄVÄHTÄMÄTTÄ LIIKKUMATONTA MAAILMAA. KUULETKO SILLOIN KAUKAISEN HUMAHDUKSEN KAUTTA MÄKIEN, METSÄIN JA AUKEITTEN RANTAIN? -KEVÄT SAAPUU, KEVÄT SAAPUU! SEN RATSUT NELISTÄVÄT YLITSE HERÄÄVÄN MAAN, LAUKATEN KEPEÄSTI, KUIN LENTÄEN, HARJA HULMUTEN TULTA JOTTA SILMÄSI SOKAISTUVAT. OLETKO VALMIS SILLOIN? TAIDATKO HYPÄTÄ OHITSEKIITÄVÄN HETKEN SELKÄÄN? ILMAN SATULAA, ILMAN OHJIA TAIDATKO LASKEA YLITSE HERÄÄVÄN MAAN? - aaro Hellaakoski-

12 kommenttia:

- Sari - Kaunista Elämää kirjoitti...

Voi ihanuus, mikä määrä tulppaaneita!
Hienoa, että sinut kutsuttiin messuille, onnea! En tiedä huomasitko edellistä viestiäni, mutta halusin antaa sinulle tunnustuksen ihanasta ja kauniista blogistasi. Ei sitä tarvitse ottaa vastaan tai laittaa eteenpäin, mutta blogisi tuo paljon iloa ja pidän tavastasi kirjoittaa ja siksi sinut lisäsin vastaanottajiin.
Kivaa viikonloppua!

Niina K kirjoitti...

Pakko yhtyä sarin sanoihin, eli voi mikä määrä tulppaaneja!!

Sanni kirjoitti...

Sari: Kiitos tunnustuksesta. Minun piti siitä postata seuraavaksi, mutta tuo messujuttu etuili :)

tina kirjoitti...

Oi wauh......huoh.....

Saila kirjoitti...

Hei vaan Sanni! Kiitos messuille tulemisesta, oli kiva nähdä. Me vähän ajateltiin Oma Piha -lehdessä silleen, että olemme yhteisellä asialla - puutarhakulttuurin edistämiasialla. Puutarhablogit on NIIIIN positiivista omakohtaisten kokemusten jakoa, innon jakamista ja antamista ja saamista, kokemusten jakamista... Miten voisimme jättää huomiotta tämän kaiken "työn määrän" – vaikka se huviksi ja harrastukseksi lasketaankin – mitä puutarhablogistit tekevät?
Iso kiitos kuuluu sinulle joka jaksat kertoa ja innostaa. Puutarhaharrastus on ihana harrastus. Eli tää oli tarkoitettu tunnustukseksi ja kannustukseksi, blogistit toki jakavat sitä keskenäänkin, mutta jonkinlainen muusta mediasta tuleva huomiokin on paikallaan.

sariw kirjoitti...

Upea tulppaaniseinä. Siinä on kyllä monta nippua : )
Olin myös hyvin otettu tuosta Oma Piha -lehden kutsusta ja tuotepaketista. Aivan huippua, että huomioivat meidät puutarhabloggaajat !

Sanni kirjoitti...

Saila: Huomionosoitus oli täysin odottamaton ja hieno! Lämmittää mieltä varmasti pitkän aikaa. Puutarha on jatkuva inspiraation, innostuksen ja voiman lähde. Nytkin olen aivan aikeissa toteuttaa monta vuotta kyteneen idean paikallisen puutarhayhdistyksen perustamisesta.

Samoin ihanan lehmukseni kaatuminen on aiheuttanut valtavan idea- ja inspiraatio vyöryn, koskapa se kohta puutarhasta menee pakostakin jonkinlaiseen remonttiin. Onhan toki eri asia onko valtava lehmus varjostamassa jotakin kohtaa vai ei. Minulla ei kyllä ole ollut minkäänlaisia vaikeuksia uuden suunnittelussa. Olin kyllä ajatellut, että nyt olisi sellainen peruspuutarhakesä. Ilman mitään ihmeellisiä projekteja. Mutta , mutta, luonto päätti puolestani ja taas mennään :)

Blogini alalaidaassa on sitaatti, joka on niin ajankohtainen! Ratsun selkään! Hep!

quu kirjoitti...

Hieno juttu, mutta miun taas on pakko jättää ikävämpi kommentti - Ei kai Sanni ole ostettavissa?

Ei muuten, mutta olen kieltäytynyt kaikesta (jutuista lehdissä, ilmaisista tuotteista), kun en halua mainostaa mitään siksi että sain heiltä jotain ilmaista...

Pahoittelut jos pahastuit, mutta oli pakko sanoa, ku niin moni blogi tuntuu olevan vietävissä..

Sanni kirjoitti...

En pahastunut toki. On aikaa tylsääkin, kun puutarhablogeissa ei synny juurikaan dialogia kommmenttilaatikoissa. Perustelen silti hieman :) Minulle tuli aivan yllätyksenä se, että sain messuilta jotain...Olis ollut melko tyhmää olla menemättä ilmaislipulla, kun olin kuitenkin menossa. Ja päätöksen esitellä lahjani tässä postauksessa tein ihan itse, minulta ei sitä pyydetty. Lähinnä tein kai sen siksi, että olin niin ilahtunut huomiosta. Tosin olen itse myös tulosvastuullinen yrittäjä ja saatan ajatella bisneskeskeisesti niin, että lehti ehkä hyötyy yhden kuvan markkinatilasta blogissani kiitokseksi huomionosoituksesta. Pääsyy postaukselle oli kuitenkin mielihyvä ja puutarhaitsetunnon nostatus :)

Ja mitä tulee puutarhalehtien artikkeleihin, niin niistä ei kyllä saa mitään palkkiota eikä niissä jutuissa mainosteta mitään. Minä itse ainakin luen puutarhalehtiä osittain siksi, että niissä on juttuja kiehtovista puutarhoista. Lehdet olisivat niin paljon tylsempiä, jos niissä ei olisi artikkeleja oikeiden ihmisten ja harrastajien oikeista pihoista. Puutarhalehdillä on kova pula kohteista. Viime kesänä pihani kuvattiin toistamiseen. Muistaakseni toimittaja ja kuvaaja toivat jotain ns. tulias-periaatteella. En nyt edes muista mitä, olisiko ollut t-paita. Motiivini lehtijutun antamiselle on sama kuin blogin pitämiselle. Innostuksen ja harrastuksen jakaminen muillekin eikä suinkaan T-paita, jota en ole pitänyt kertaakaan.

Minusta puutarhajutun antamisessa ei ole mitään kaupallista minulle. Se on samanlaista jakamista kuin jakotaimien antaminen naapurille. Lehdet ovat toki kaupallisia, mutta yhtä hyvin voisin antaa harrastelijayhdistyksen vierailla pihallani täysin korvauksetta ja tarjoaisin kahvitkin.


SOL PER SFOCAR IL CORE - VAIN SYDÄMEN VIRKISTYKSEKSI

jori kirjoitti...

Vautsi Sanni,olen ylpeä Villin pihan puolesta. Totisesti intohimo, innostus ja ideoiden yhteisöllinen jakaminen on uroteko koko puutarha-alalle ja meille niin sanotuille puutarhaintoilijoille. Yhteinen matka puutarhan syövereistä toiseen on yhä uudelleen ja uudelleen haastanut mukaan ja intouttanut uusille kokeiluille, joissa on samalla vilahdellut taimistojen ja aarre-aittojen nimiä ja linkkejä. Jos joku puutarhayrittäjä tässä sivussa saa edes yhden uuden asiakkaan tai uteliaan uuden kotipuutarhurin alun niin eikö se ole meidän kaikkien yhteinen etu. Bloggaaminen ja bloggaamisen arvostaminen on osaltaan vienyt Suomen puutarhakulttuuria eteenpäin, on syntynyt kiinnostavia kokeiluja, harvinaisuuksien testaamista, suuria kokoelmia ja myös puutarha-arkkitehtuuriin on jäänyt omat jälkensä.Kiitokset Sanni ihastuttavista postauksista ja voimme kaiketi kaikki olla syystä rinta rottingilla ansaitsemistasi huomion osoituksista. Vautsi

quu kirjoitti...

Sanni, kiva kuulla :) Vastauksesi helpotti! :)

Pelkään nimittäin, että lempiblogini muuttuu samaan suuntaan kuin monet muotiblogit, missä kirjoittaja on ostettu.

Sillä valitettavasti monet yritykset ovat hoksanneet blogimaailman mainosmahdollisuudet.

Saila kirjoitti...

Tuo oli hyvä postaus quulta ja hyvä keskustelunaloitus. Samaa itsekin mietimme lehdessä, vaikka se (siis lehti) onkin kaupallinen tuote... Silti emme mekään voi olla ostettavissa vaan lukijan asialla, eli esittelemässä tuotteita ja asioita joista on hyötyä, eikä vain niitä joita kalliilla markkinoinnilla ja lehdistötilaisuuksin lanseerataan.
On totta, että lukijat toivovat jatkuvasti kotimaisten puutarhojen esittelyjä, jotta saavat ideoita omille pihoilleen. Esittely voi olla puutarhalehden sivuilla tai tällä tavoin blogissa, jolloin blogin lukija seuraa yhden ja saman puutarhan kehitystä. Puutarhakulttuuria edistää kaikki tyynni.
TIETENKIN haluamme myydä lehteä, sillä emme halua rahoittaa sitä omista taskuistamme ikään kuin hyväntekeväisyytenä – lehden teolla on tarkoitus elää. En nyt kuvittelekaan että kukaan uskoisikaan muuta ;-) Mutta rajansa kaikella.
Itse olen ratkaissut asian niin, että otan vastaan sen mitä saan ja testaan sen. Hyväksi havaituista tuotteista on asiallista informoida, ja huonoja ei tarvitse mainostaa. Ihan samalla tavalla saa Sannikin valita, tarkoitus oli tosiaan huomioida tekemäsi työ, vaikka pitäisit tiedon ihan itselläsi.