perjantai 30. huhtikuuta 2010

Ihkua!

Tietokoneeni kuvaohjaelmalla voi tehdä kirjan. Tilaaminen on melko kallista, mutta kirja on ihana.
Laitoin sivuille tekstiksi puutarha-aiheisia ajatuksia.
Mukavaa Vappua!

Kunpa sää sallisi puutarhuroinnin huomenna.

9 kommenttia:

tina kirjoitti...

Nytpä heräsi kiinnostus. Millä ohjelmalla teit ja mistä tuo kirja sitten tilataan?

Sanni kirjoitti...

Macissa on omassa Iphotoohjelmassaan semmoinen kirjantekojuttu, jonka voi sitten Apple-storesta tilata. Onhan noita kait joillan ifeillä ja muillakin, mutta tuo on kyllä hieno, sidottu ja kovakantinenkin.

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Hei Sanni, mäkin olen askarrellut omista puutarhakuvistani kuvakirjaa, ifolorin ohjelmalla. Ihan helppoa, mutta suunnitttelu vie kyllä aikaa. Mutta kaikkea ei tarvi tehdä kerralla, vaan sen voi tallentaa ja sitten taas jatkaa kun on aikaa. Tänään on hyvä ilma, olen saanut vähän lannoitettua ja huomenna tekisi mieli lähteä kiertämään kauppoja. Muutaman rhodon voisi ostaa ja ruusuja pitäisi nyt saada!

Sanni kirjoitti...

Ruusuja munkin tekis mieli. Rhodoja en ala, kun toinen omistani kuolla kupsahti (taas) talven aikana. Pitää mennä tutkimaan se Ifolorin juttu. Nyt kuitenkin ulos :)

Niina K kirjoitti...

Minkäverran noin suunnilleen tuollaisen kirjan teettäminen maksaa.. samaa olen jo useamman kerran suunnitellut ja aloitellut, mutten vielä rohjennut tilata. Ja siis samalla mac'n ohjelmalla.

Sanni kirjoitti...

n. 40 euroa eli aika kallista se on. Mut voihan sillä ohjelmalla leikkiä, ilman että tilaakaan sitten. Ei ainakaan kovin usein viitsi moista tehdä. Mietin, että jos tekis puutarhan vuosikirjan. Ja tietysti jos saisi toteutettua jotain hienoja kuvasarjoja ihmisistä, vanhoista taloista ym...

Niina K kirjoitti...

Kiitos Sanni. Melko hintavaa kyllä, mutta ehkä minäkin sitten jossakin välissä rohkaistun oman koekappaleen tilaamaan.

Irene kirjoitti...

Kyllä näytti tosi hienolta. Varmasti upea kirja. Taidan panna mietintämyssyyn itsellenikin ensi talveksi. Voisi ottaa kesällä kuvia ja sitten talven pimeinä päivinä elää uudestaan ihanaa valoisaa ja hehkuvaa kesää. Kiitos esimerkistä!

Sanni kirjoitti...

Katsoin, että ifolorilla ainakin on ihan yhtä hintavaa...