tiistai 29. kesäkuuta 2010

Aamukierroksella..

...puutarhassa tuoksuu ihanan kesälle ja pionin nuput houkuttelevat. Nekin ovat kauniita ja salaperäisiä. Ei tarkkaan voi muistaa, mitä nupusta paljastuu.
Hurjan tummanpunainen Hei Hao Bao Tao

Laura Dessert

Yöksi hieman sulkeutunut Barbara

Täysin avoimena pörriäiselle aamupalaa tarjoava Ewelina, jonka kukat ovat enää vain häivähdyksen omaisesti vaaleanpunaiset.

Luullakseni Miss Bateman
Ja omenapuussa ihana yllätys lehtien piilossa. En muista tämän kärhön nimeä, mutta se on kiivennyt melkein nuoren Valkeankuulaan latvaan ja siinä on paljon nuppuja.

Voi sentään!

3 kommenttia:

jori kirjoitti...

Aivan mahtavia pioneja jälleen. Aamukierrokset ovat ehkäpä maailman ykkösihanimpia juttuja. Hiivin juuri ihastelemassa päivänliljarivistöämme ja ajatukset harhailivat ruusutunnelissa, ihanissa puutarha obeliskeissa ja kärhökujanteessa. Rakenteet ovat ruvenneet kiehtomaan ja löysin surffikierroksella jälleen aivan mielettömiä juttuja Englannista.Arvaas muuten kuka lähtee tänään Westersiin=)

Sussi kirjoitti...

Onpa niissä kauniit värit!

Saila kirjoitti...

Minäkin hiipparoin aamuisin ympäri pihaa, ihan kuin yön aikana olisi jotakin tapahtunut ;-) Mtta eihän sitä koskaan tiedä! Ihan Miss Batemanilta näyttää tuo yllätyksesi.