torstai 2. joulukuuta 2010

Ihanat päivät

Vaikka puutarha-ihmisenä talvi on typerä vuodenaika, on tämä joulukuu ehkä silti jotenkin ylivertainen. Toukokuussa sanon sitten, että on tämä toukokuu ihmisen parasta aikaa. Nyt sitä ei muista. Kesä on talven keskellä. Meillä oli eilen kynttiläkutsut. Koristelin salia ja hain pienen kuusenkin. Tarjosin glögiä ja joulutorttuja ihanille naisille.
Mieskin pääsee kotiin. Näillä näkymin vain 7 tuntia myöhässä. Miten kivaa.

En juuri koskaan ole laittanut blogiin kuvia itsestäni. Se tuntuu vieraalta. Olen toki oikea tyttöjen tyttö ja pidän paljon vaatteista kaiken muun kauniin ohella. Seuraan joitakin blogeja, joissa on säännöllisesti kiinnostavia kuvia kirjoittajasta. Perustelin omaa kuvattomuuttani joskus kokoasioilla. Sillä, että koin olevani 20 kiloa liian suuri omaan blogiini. Nyt olen yhdeksisen kiloa pienempi, kuin silloin perustellessani. Seuraava kuva tulee sitten, kun toinen mokoma on tiessään. Eli ei välttämättä koskaan. Painoindeksi on nyt 25,8. Tuloksena siis edelleen lievä lihavuus :) Jatkan kuitenkin valitsemallani tiellä. Viimeaikoina olen sallinut itselleni myös suklaata.
Tänään on ollut keveä olo muutenkin. Palataan!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai jestas kun on tunnelmallinen tuo eka kuva!
Kiva nähdä sinusta vilaus.

Saila kirjoitti...

Kiva! Ja kiva omakuva. Oma hyvä olo ja tyytyväinen tunne on tärkein. Tuo reki vaan on niiiiin... unelma!

Siirtolapuutarhuri kirjoitti...

Ajattele miten paljon meiltä puuttuisi, jos ei olisi näitä vuodenaikoja! Ei olisi ruskaa, ei alkutalven kynttiläiltoja, ei kuutamoa hangella, ei häikäisyä kevätpäivänä, ei ensimmäistä räystään tipuntaa! Ei mitään, mitä odottaa.

pioni kirjoitti...

Miten ihana jouluinen tunnelma ekassa kuvassa.
Vaikka kesä on ehdottomasti parasta aikaa, pidän myös muista vuodenajoista.
Mutta kesä saisi silti olla niistä pisin;)

Kiva nähdä vilaus sinusta.

sariw kirjoitti...

Minäkin ihastelin tuota ekaa kuvaa. Ihanan jouluista, ja kaunis kuusi : )
Rakastan joulua ja koko joulukuuta ! Silloin koti on ihanan täynnä kukkia ; ) Tammikuussa sitten alkaakin taas kevään suunnittelu, siemenkuvastojen selailu, ....

marjamatilda kirjoitti...

Kiitos jouluisesta tunnelmstasi!

Aila kirjoitti...

Hauska omakuva, mutta nyt kannattaa vartioida indeksejä, ettet häviä pian kokonaan näkyvistä ;) Kaunis kuusi salissa ja REKI, olisipa tuollaiset tilat....
Oikein valoisaa ja iloisaa joulun odotusta kirjapinon kera =D

Leena Lumi kirjoitti...

Puutarhaihmisenä pidän talvea kaikkein lumoavimpana aikana, sillä olen löytänyt lumipuutarhan lumon. Me lykkäämme puutarhaamme polut, jotka kiertävät kivasti pensaita ja puita, on Salainen Paikka, jossa juomme kaakaot ja jossa palavat kynttilät. Koiruus, punaturkki haistelee lumikon jälkiä, pehmeää lunta, lumisuukkoja sataa, ihanaa.

Harmi, etten ymmärtänyt tätä autuutta, kun olin puutarhani kanssa viidesti lehdissä ja tänä suvena televisiossa. Nyt olen siitä oikein postannutkin.

Vuodenaikojen rikkaus on huima juttu!