tiistai 31. toukokuuta 2011

Kesä ja uudet tuulet

On ollut sateista ja tuulista. kasvihuone on ollut tupaten täynnä siellä suojaa pitäviä kasvilapsia. En ole saanut sieltä kriteerini täyttäviä kuvia julkaistavaksi. Lapsen mansikka kypsyttää jo toista marjaansa lämmössä. Poika käy joka päivä katsomassa, joko mansikan voisi syödä. Kohta!Huomisesta alkaen Villi piha on siis uudessa osoitteessa. Jos käsiinne sattuu tuo lehti, niin sielläkin on asia nostettu esille. Itse en ole lehteä vielä nähnyt. Huomisesta alkaen postauksia ei siis enää tule tänne. Kaikki vanhat postauksetkin ovat uudessa osoitteessa, mutta jätän tämän bloggerversion tietysti tähän paikoilleen. Haikeaa ja jännittävää. Iloista ja huikeaa!


Villipiha on siis muuttanut huomenaamulla tänne.
Linkki ei toimi tänään, mutta tervetuloa siis kaikki Villin pihan uuteen kotiin huomisesta alkaen.
http://divaaniblogit.fi/blogit/villipiha

Aurinkoa!

7 kommenttia:

piilomaja kirjoitti...

No hei, tuohan on kiva uusi juttu!
MEnen katsomaan.

Irene kirjoitti...

Hip Hurraa!
Iloa ja innostusta sinulle matkaan uudessa osoitteessa!
Olen onnellinen puolestasi. Olet jo jonkin aikaa haikaillut muutosta. Kun sen itse tekee siitä tulee miellyttävä. Jos jämähtää, elämä heittää kapuloita rattaisiin ja pakottaa liikkeelle. Kun tekee arkisia asioita ihan hieman eri tavalla, sekin piristää kummasti... ja elämä maistuu mansikoille.

Maija kirjoitti...

Seuraillaan sitten Divaanissa. Aivan ihana tuo ylätunnisteen kuva! :)

Inkivääri kirjoitti...

Onnea uuteen blogiin, onneksi blogger tunnisti sen, että saa päivitysmuistutukset sieltäkin - totta kai seuraan mukana:) Mutta ei se näytä kyllä yhtä kodikkaalta kuin tämä ihan omasi, ei sinne saa omaa bannerikuvaa laitettua? Päivitystesi viehätystä se ei tietenkään vähennä yhtään:)

Sanni kirjoitti...

Tulee sinne bannerikuvakin...Ja vaikka mitä omaa vielä. Sivun piti olla vielä salattu, mutta ilmeisesti se ei olekaan, koska olette sinne päässeet :) Ei se mitään, odottelen viimeisiä ohjeitä ylläpitääjältä ja sitä bannerikuvaa tietty...

Insinööri kirjoitti...

Tuo oman mansikan kypsymisen odottaminen on yksi parhaimmista asioista, muistan vielä hyvin kun kävin itsekin päivittäin katsomassa taimet jotta milloin saa maistaa :)

Pau kirjoitti...

Onnea uuteen osoitteeseen! Pitääpä lueskella sieltä jatkossa.

Linnunlaulua, makeita mansikoita ja pouta- sekä sadepilviä sopivassa suhteessa kesäänne:)