lauantai 14. toukokuuta 2011

Vilautus

Mies kasasi uskomattomalla kärsivällisyydellä kasvihuonetta koko päivän! Olin niin tohkeissani, että unohdin ottaa yhdestä välivaiheesta kuvan. Ette usko kuinka monimutkaiselta se puuha näyttää. Pieni takaiskukin koettiin, kun yksi sivuseinän yläprofiili oli tyystin erilainen kuin toinen ja päätyyn kiinnittämisen mahdollistava loveus puuttui. Rautasaha pelasti tilanteen ja nyt huoneen kehikko seisoo jo paikallaan muutamia tukirautoja, luukkuja, ovea ja laseja vailla!

Lupasin vilauttaa lattiaa:


Se on uskomattoman hyvännäköinen. Palossa nokeentuneet tiilenkohdat synkkaavat niin hienosti tummaan runkoon. Noki kuluu varmasti pois käytössä. Mutta on se silti hieno. Täti Vihreä oli piirtänyt upean pihasuunnitelman kasvihuoneelle! En taas malttaisi! Uu jee!

14 kommenttia:

jori kirjoitti...

Sangen epäreilua Sanni - Tuo on aivan liian hieno =) Aivan tajuttoman hieno. nyt pitää täälläkin laittaa hippulat vinkumaan ja lopettaa turhanpäiväinen lököily =)

Rva Pioni kirjoitti...

Uskon, että olet innoissasi, mutta eipä paljon rohkaise tuo kasaamisen luonnehdinta. Täällä hahmottuu perustus, on betonivalua vailla, kasaamisesta emme tiedä vielä mitään. Iloa sinne!

Sanni kirjoitti...

Kiitoksia vain! Oliskin kauheeta, jos lattia ois ruma, koska olen nostanut nuo kaikki n. 380 tiiltä ainakin neljään kertaan. Yksi tiili painaa n. 4 kg. Joten pikaisen laskutoimituksen jälkeen, se tekee n. 6080 kg. Uusia tiilisuunnitelmia toki on jo muhimassa, koska pitäähän tiiliteemaa saada jatketuksi kasvihuoneen etupihalle myös :)

Saila kirjoitti...

Vautsi pautsi!
Ja hauis kasvaa tiiliä latoessa ;-)

Maria kirjoitti...

Mä kalpenen ruudun täällä päässä! Meillä homma on ollut ihan pysähdyksissä. Aivan upea tuo lattia, ei mikään voisi näyttää paremmalta kuin vanha tiili, olet onnentyttö!

Piipertäjä kirjoitti...

Heippa! Olen täällä salaa ihaillut pihaasi jo kauan. Nyt uskaltauduin vihdoinkin kommentoimaan. ihanainen on lattia! Kaunis tuo ladontakuvio. Saanko udella että kuinka iso pohja kasvarillasi on? Omat tiileni ovat vielä odottamassa hakijaansa 400 km:n päässä..

Tiina kirjoitti...

Vilautus näyttää varsin lupaavalta. Nyt ehkä vähän harmittaa, kun en saanutkaan omaan huoneeseeni tiiliskivilattiaa. Tai olisin kai saanut, mutta tulin toisiin ajatuksiin.

Sanni kirjoitti...

Lämpimästi tervetuloa kommenttilaatikkoon Piipertäjä! 12,1 neliötä on lattiapinta-ala. Nuo tiilet ovat melko isoja, mutta aloitin urakan latomalla peräkärriin 1m x 1m alan ja siihen meni 32 tiiltä. Sitten vaan kertomaan ja laskemaan, että jaahans, se olis niin kun n. 388 tiiltä. Huh!

Irene kirjoitti...

Upeaa lattiaa siellä tulee!
Ja lihakset kasvaa!
Ja ihana mies auttaa!
Kyllä kevät on sitten ihmeellisen ihanaa aikaa!

santra kirjoitti...

Tuo vilutus pitsää odottamaan lisää. Upeet tiilet. :)

VAAHTERAMÄKI kirjoitti...

Tuo lattia on todellakin upea ja koko kasvihuoneen esittelyä odotan innoissani! Omastani vasta haaveilen, vaikka lasit ja osa lattiatiilistä on jo odottamassa. :)

Henrietta kirjoitti...

Toi lattia on UPEEEE. Voisin ottaa vain vaikka tuollaisen lattian itselleni jos tilaa olisi, olen NIIIN kade:) Voi sua onnentyttöä.

Maija kirjoitti...

Hei! tuore blogisi lukija tässä:) Pihasi vaikuttaa kerrassaan ihanalta! :)
Vanhat käytetyt tiilet on ihania pihalla käytettynä,meilläkin kasvihuoneen lattiassa. Paljon parempia ja hienompia,kuin mitkään uudet kivetykset, noh kaikki vanhahtavahan on ihanaa ;)

pioni kirjoitti...

Huokaus, se on ihana!