tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kenkiä!

Kengät ovat ihania, tarpeellisia ja himottavia! Kenkiä ei voi olla liikaa. Etsin sieltä täältä sopivia balleriinoja (koska minulla ei ollut yksiäkään!) eivätkä mitkään  tuntuneet sopivilta. Reunat olivat kovia, varpaita ahdisti. Viimein tilasin Brandos.fi:stä nämä mahtavat Wondersin kaunokaiset. Eipä ahdista varpaita. Ovat jalassa mitä pehmoisimmat ja suloiset muutenkin.Oheen lipsahtivat Donna Girl:n kaunottaret. Myös hyvät jalassa ja oikeasti- minulla ei ollut yhtään kesäkenkiä, joissa näkyy varpaat. Tai onhan parit sandaalit, mutta.... Lapsi sanoi, että olen nuo jalassa yhtä pitkä kuin Jukka Rasila. Ilmeisesti keekoiluni toi hänelle mieleen Pilvi Poudan. Voi sentään!Ja kyllä - Pyyhin peilin ja kehyksen reunan heti kuvattuani.

Puutarhakenkäni ovat lähes aina Crocsit. Punaiset saappaat ovat rakkaat ja niissä on pari reikääkin. Tässä ne ovat lapsen jalassa (vain 7 numeroa liian suurina), koska pesin lapsen nokialaiset sisältä niiden alettua vaikuttaa siltä, että saappassa on ollut kaikkea kanan kakasta ahveniin. Ihan surku, että tuota Crocsin saapasmallia ei taideta enää valmistaa. Niillä tarkenee vaikka 15 asteen pakkasessa.Kun ei ole saapashommia puutarhuroin näissä pinkeissä. Tänään tarvittiin villasukat.Ja hei! Meillä korjattiin jo satoa!

KAIKENLAISIA HERKKUJA!

7 kommenttia:

Irene kirjoitti...

Olet tehnyt löytöjä. Nuo balleriinat ja kiilakorot sytyttivät heti kiinnostukseni.
Puutarhuri tarvitsee kunnon saappaat.
Puutarhuroit noissa pinkeissä. Minulla on ihan samanlaiset, mutta vaaleanvihreät, joissa askellan tontilla. Tosin poistuessani tontilta vaihdan jotkut muut jalkaan.
Saat jo nauttia puutarhan antimistä - onneksi olkoon!

Sanni kirjoitti...

Kiitos Irene! En minäkään pinkeissäni lähde kotoa. Haluaisin käyttää enemmän korkoja. En ole kovin tottunut. Kun siirryn usein epämääräisissä keleissä maalta kotoa maalle töihin, ei siinä oikein korkkareita ensimmäisena saveen tee mieli sotkea ;)

Cheri kirjoitti...

Minun number one puutarhajalkineet on Birkenstockit. Kymmenen vuotta niillä on puuhailtu, vain sisäpohjalliset (muotoillut) on vaihdettu. Ne jalassa voi tehdä mitä vain ja villasukkakin mahtuu keväällä ja syksyllä. Mittarissa on varmaan satoja kilometrejä. Mutta ballerinat tai muut kivat kesäkengät tarvitsen kun menen "sivistyksen" pariin. Sinulla on tosi aikaista satoa, hyvää ruokahalua!

Tiina kirjoitti...

Himotti kyllä nuo kiilakorot!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

voi miten kauniit

Kirsi kirjoitti...

Noita kaipailemiasi crocsin saappaita on ainakin meillä Halpa-Hallissa myynnissä, ostin tyttärelle siniset.

Sanni kirjoitti...

Siiskö oikeita Crocseja?