perjantai 30. syyskuuta 2011

Kaapeista ulos

Tänään valmistelin aamuhämärissä aamupalaa henkilöstölle. Pidämme joskus koulutuksia meillä kotona ja tarjottavien laittaminen ja kynttilöiden sytyttely on mukavaa vaihtelua aamutoimiin. Minulla on paljon kivoja astioita. Aina sitä silti käyttää niitä samoja. Pitäsi useammin kaivaa aarteita kaapeista.Sisustusasioista suosikkejani ovat tuolit, valaisimet ja  astiat.Ovatko astiat sisustusjuttuja? Ainakin minulle ne ovat. On niin valtavasti kaunista lasia ja keramiikkaa.Vihreä lasi edustalla on Olde Hansasta Tallinnasta ostettu viinipikari. Siellä on myynnissä mahtavia käsin tehtyjä laseja. Sinista Taikaa minulla on paljon ja nyt myös muutama valkoinen. Ajattelin sekoitella niitä tuosta noin vain. Ehkäpä hankin myös punaista.Juomalaseissa suosin kirkasta lasia. Joitakin värillisäkin laseja löytyy, mutta niitä käytetään harvakseltaan.

Aloin oikein rohkeaksi ja ostin Iittalan outletista kaksi värillistä kivi-tuikkua!Tahdon näyttää vielä tämän. Tunnen ihmisen, joka tekee hämmästyttävän taitavia leivonnaisia. Sain tuoda eräiltä kutsuilta tämän kotiin todistusaineistoksi, koska epäilin ettei miesväkeni muutoin uskoisi tällaisen olevan edes todellista.


Hello Kitty-pipari! Suloista ja uskomatonta.Suloista perjantai-iltaa!

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Ostin Nuutajärveltä iittalan värivaihto Kivi-tuikkuja. Ei kahtaa samanlaista, eikä tasainen väri. lasiesineet, etenkin vanhat, ovat kiehtovia..
nimim:lasinpuhaltajan jälkeläinen..

Hannele kirjoitti...

Astiat ovat aarteita!

Kivituikuissa revittelen minäkin, vaikka muutoin meidän astiat ovat suurimmaksi osaksi valkoisia muutamia vanhoja aarteidenaarteita lukuun ottamatta.

Isoon kivituikkuun muuten solahtaa juuri sopivasti mustapekka/pikkusisko -juusto. Mainio lahja tai yllättävä tarjoiluastia!